Maxxium bytter navn til Edrington

Maxxium bytter navn til Edrington

Navneendringen gjelder for samtlige av de fire Edrington-eide Maxxium selskapene i Norden, og gjøres for å tydeliggjøre dette eierforholdet og for å knytte Edrington-familien tettere sammen.
14 Juli 2012 - 07:22

Maxxium Norway AS bytter navn til Edrington Norway AS. Navneendringen skjer med umiddelbar virkning.
Edrington – med varemerker som The Famous Grouse, The Macallan, Highland Park, Cutty Sark og Brugal Rom - har siden 2009 vært heleiere av Maxxium Norway AS. Tidspunktet for navneendringen er en naturlig del av forandringen da det nordiske hovedkontoret i Stockholm nå også blir ansvarlig for distribusjonen av Edringtons varemerker i Nord-Europa (Baltikum, Tyskland, Benelux, Sveits, Østerrike, Irland), samt European Travel Retail.
”Maxxiums varemerke har tjent oss vel igjennom årene, og blitt synonymt med sterke internasjonelle varemerker og ledende markedsføring, salg og distribusjon. Navneendringen til Edrington kjennes naturlig da vi har tilhørt Edrington–familien siden 2009, og vi allerede kjenner sterke bånd til Edringtons kultur og verdigrunnlag. Alt i alt er vi fremdeles samme bedrift og som Edrington Norway ser vi frem imot mange flere fremgangsrike år sammen med våre kunder, leverandører, medarbeidere og eiere,” sier Aristotelis Baroutsis, Managing Director i en pressemelding.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Strålende californiske Rhône-old-school-viner
+
Godbiter i pollisten

Strålende californiske Rhône-old-school-viner

Modellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med det tredje skal det skje: Gir seg ikke før Bocuse-gullet er sikret

Christian Andre Pettersen har to gull i Bocuse Europe og to bronse i Bocuse d’Or, og satser etter seieren i Årets kokk på det aller gjeveste, nemlig gull i januar 2027.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin
+
Ukens vin

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin

Utrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Strålende californiske Rhône-old-school-viner
+
Godbiter i pollisten

Strålende californiske Rhône-old-school-viner

Modellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med det tredje skal det skje: Gir seg ikke før Bocuse-gullet er sikret

Christian Andre Pettersen har to gull i Bocuse Europe og to bronse i Bocuse d’Or, og satser etter seieren i Årets kokk på det aller gjeveste, nemlig gull i januar 2027.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så lett lager du en kinesisk klassiker
Dagens rett
Sursøt svinefilet på kinesisk vis

Så lett lager du en kinesisk klassiker

Svin i sursøt saus er garantert en rett du kjenner igjen fra besøk på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin
+
Ukens vin

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin

Utrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her