Med litt planlegging blir du en hverdagshelt på kjøkkenet

Klubbkokken serverer: Herlige hverdagsretter med helstekt kylling

(Shaiith)

Med litt planlegging blir du en hverdagshelt på kjøkkenet

Om en hel kylling eller andre arbeidskrevende matlagingsoppgaver kan virke uoverkommelig der du står i butikken en midtukedag, er den faktisk ikke det. Her kan du lære av hvordan en kokk går løs på en slik oppgave.

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Boeuf Bourguignon med jordskokkpuré

Slik forandrer du en klassiker

Det er få retter som er så klassiske som en skikkelig Boeuf Bourguignon. Smøremykt kjøtt badet i vin og glasert i herlig rik oksekraft. Finnes det noe bedre? Ja, faktisk kan du gjøre den lettere og mer tidsriktig ved å følge mine råd. Det er å banne i kjerka, men noen ganger gjør det godt. Les hele saken

Til toppen