Med litt planlegging blir du en hverdagshelt på kjøkkenet

Klubbkokken serverer: Herlige hverdagsretter med helstekt kylling

(Shaiith)

Med litt planlegging blir du en hverdagshelt på kjøkkenet

Om en hel kylling eller andre arbeidskrevende matlagingsoppgaver kan virke uoverkommelig der du står i butikken en midtukedag, er den faktisk ikke det. Her kan du lære av hvordan en kokk går løs på en slik oppgave.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Klubbkokken serverer: Enkel kyllingramen

Ramen har tatt hele verden med storm. Les den spennende historien bak denne ikoniske japanske matretten

Siden David Chang åpnet sin ikoniske Momofoku Noodlebar i 2004 har ramenhysteriet spredd seg som ild i tørt gress. Også til Norge. I hovedstaden har flere ramensjapper dukket opp, og markedet virker ikke å være mettet. Start med å lage retten selv. Les hele saken

Til toppen