Medisterkaker og julepølser

Hvorfor vente helt til julaften med å nyte all den gode maten? Vi starter like godt opp nå og serverer medisterkaker og julepølser. Juleølet er forlengst kommet, både i butikken og på polet. Imidlertid levner det ingen tvil om at det virkelig gode juleølet må du nok innom polet og skaffe deg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Medisterkaker og julepølser

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

2 stk
0.5 stk
2 ss

Fremgangsmåte

Medisterpølser og medisterkaker stekes i panna. Skjær pølsene i biter og del kakene i to eller fire ved servering.

Skrell gulrøtter, kålrot og poteter og skjær dem i staver eller terninger. Kok grønnsakene knapt møre (ca 5 minutter).

Varm smør og olje i en stekepanne eller grillpanne og stek/grill grønnsakene til de er gyldne.

Anrett pølser, kaker og grønnsaker som en varmrett.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Hvis du lurer på hva motstrøms betyr, får du et prakteksempel her

Elise Bratteng Rønning og Marius Martinsen forlot Kulinarisk Akademi i Oslo for å realisere sitt motstrømsprosjekt Fra Beite til bord i Utskarpen på Helgelandskysten. I bygda med 900 innbyggere skal de bygge Matdestinasjon Helgeland. Det tok av umiddelbart. Les hele saken

Til toppen