MEMBERS 2003

The Association of Norwegian Wine and Spirits Importers has  24 member companies represents the worlds leading wine- and spirits producers in the Norwegian marked. To become a member, the company needs to do business in Norway, and approval ne
Redaksjonen
31 Januar 2000 - 11:58

Allied Domecq Norway AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 10
Fax: + 47 22 06 56 11
Contact person: Eivind Schoyen

Amundsen AS
P.O. Box 4556 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 23 26 10 00
Fax: + 47 23 26 10 01
Contact person: Cathrine Amundsen Dahl
 
Barcardi-Martini Norge AS
P.O. Box 221 Økern
0510 OSLO
Tel.: + 47 22 88 79 50
Fax: + 47 22 88 79 51
Contact person: Trond Karlsen
 
Best Buys International AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 80
Fax: + 47 21 50 18 81
Contact person: Geir Sviland

Brand Partners AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.:+ 47  21 50 80 40
Fax:+ 47  21 50 18 01
Contact person: Erik Amundsen

Diageo Norge AS
P.O. Box 377 Skøyen
0212 OSLO
Tel.:+ 47  22 51 59 00
Fax:+ 47 22 51 59 01
Contact person: Jörgen Andersson

Einar A. Engelstad AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 00
Fax: + 47 22 02 56 01
Contact person: Britt Engelstad
 
Eurowine AS
P.O. Box 5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.:+ 47 22 85 09 09
Fax: + 47 22 85 09 00
Contact person: Petter Wulff
 
Hans A. Flaaten Vins AS
Nerhavna 28
1349 Rykkinn
Tel: 67 13 55 60
Fax: 67 13 36 08
Contact person:  Nils H. Flaaten

Gaia Wine & Spirits AS
P.O. Box 4787 Sofienberg
0506 Oslo
Tel: 23 29 29 83
Fax: 23 29 29 81
Contact person:  Lars Geir J. Helliesen

Haugen-Gruppen AS
P.O. Box 14
1541 VESTBY
Tel.: + 47 64 98 60 00
Fax: + 47 64 98 60 01
Contact person: Birgir Gudjonsson
E-mail: FIXME: Link format not implemented: <link>birgir.gudjonsson@haugen-gruppen.no

Maxxium Norge AS
P.O. Box 4531 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 22 02 64 00
Fax: + 47 22 95 29 59
Contact person: Johnny Gadderud
 
Modern Wines AS
Dronningensgt. 8A
0152 Oslo
Tel.: + 47 24 14 99 00
Fax: + 47 24 14 99 01
Contact person: Pål Atle Skjervengen

Moestue Grape Selections AS
P.O. Box 6500 Rodeløkka
0501 OSLO
Tel.: + 47 22 15 93 50
Fax: + 47 22 15 93 52
Contact person: Christopher Moestue

Nordic Beverage Company
Kristian August gt. 19
0164 Oslo
Telefon: 23 35 48 00
Fax: 23 35 48 05
Kontaktperson: Inge Hilland

Norex International AS
Hegdehaugsveien 31
0352 OSLO
Tel.: + 47 23 19 68 50
Fax:+ 47  22 46 83 30
Contact person: Roar Tofte
 
Norsk Vinsalg AS
Rådhusgaten 25
P.O. Box 1426 Vika
N - 0115 Oslo
Telefon: + 47 22 41 40 97
Fax: + 47 22 41 40 99
Contact person: Odd Godager
 
Palmer & Co AS
P.O. Box 5120 Majorstua
0302 OSLO
Tel.: + 47 23 33 38 70
Fax: + 47 23 33 38 71
Contact person: Ida Palmer
 
Robert Prizelius AS
P.O. Box 5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.: + 47 23 19 86 70
Fax: + 47 23 19 86 75
Contact person: Morten Klebo Espe

Stenberg & Blom AS
P.O. Box 10 Manglerud
0612 OSLO
Tel.: + 47 23 24 38 80
Fax: + 47 23 24 38 99
Contact person: Fredrik Blom
 
Strøm AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 60
Fax:+ 47 21 50 18 61
Contact person: Geir Eikeland
 
Vinarius AS
P.O. Box 257
1377 BILLINGSTAD
Tel.: + 47 66 77 60 10
Fax: + 47 66 77 60 09
Contact person: Jørn Abrahamsen

Vincompagniet AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 22 12 81 00
Fax: + 47 22 12 81 01
Contact person: Kirsten Syvertsen

Winetailor AS
P.O. Box 654
1411 KOLBOTN
Tel.:+ 47 66 81 71 30
Fax:+ 47  66 81 71 56
Contact person: Jacob Opedal
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her