Midlertidig leder i Oi!

Midlertidig leder i Oi!

Øyvind Mejdell Jakobsen blir sjef i påvente av ny leder.

Styret i Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS har konstituert Øyvind Mejdell Jakobsen som daglig leder i selskapet inntil ny, fast daglig leder er på plass. Vigidis Bolås sluttet i jobben 31. desember 2011 for å bli rådmann i Rissa kommune skriver Hitra-froya.no.

Mejdell Jakobsen har vært ansatt i Oi! siden 2009. Han leder prosjektet Grønn forskning i Midt-Norge - et arbeid rettet mot forskning og utvikling innenfor det midtnorske landbruket.

Han er 35 år, kommer opprinnelig fra Lillehammer og er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTNU og University of California at Berkeley.

Aksjeselskapet Oi! Trøndersk Mat og Drikke har som mål å videreutvikle Trøndelag som matregion slik at det gir mersmak og merverdi lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Forretningsideen bak selskapet er å utvikle og selge kunnskap om trøndersk mat og drikke. Selskapet ble etablert i 2005 og eies av over 100 aktører fra det offentlige, FoU-institusjoner, næringsaktører, spisesteder og andre interessenter i matbransjen i Trøndelag.

Oi! arrangerer blant annet Trøndersk Matfestival.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen