Mikset seg til topps

Therese Storebø Finsås vant Rose's Cup 2011.

I september vant hun delfinalen i Bergen. Søndag slo Therese Storebø Finsås finalistene fra Stavanger, Trondheim, Tromsø og Oslo og tok med seg pengepremie og billett til Europafinalen neste år. Bergens-bartenderen innkasserte seieren med sin variant av en klassisk «Manhattan».

- I miksekonkurranser ender man ofte opp med cocktails som er spennende og nytenkende, men som er så avanserte at de aldri vil kunne tilberedes i noen tradisjonell bar.

Denne gangen ville jeg benytte det jeg har tilgjengelig i baren til daglig, og heller bevege meg «utenfor boksen», kun med tradisjonelle ingredienser, sier Therese Storebø Finsås i en pressemelding.

Bergens-bartenderen jobber ved Cafe Contra Bar i Bergen, og sammen med Ørjan Kønig fra Timbuktu i Stavanger og Odd-Ivar Strandbakken fra Vivaldi i Trondheim utgjør hun nå Norges lag i Roses Cups europeiske finale. Den går av stabelen i København sommeren 2012.

Årets finale ble avholdt Etoile Bar på Grand Hotel i Oslo. Rose's Cup arrangeres av Rose's i samarbeid med Maxxium Norge og Europeiske Barskolen.

Resultater:
Vinner: Therese Storebø Finsås - Cafe Contra Bar, Bergen
2. plass: Ørjan Kønig - Timbuktu, Stavanger
3. plass: Odd-Ivar Strandbakken - Vivaldi, Trondheim
Uplassert: Ida Kaasen - Hawk, Tromsø
Uplassert: Aleksander Nilsen - Kaos, Oslo

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen