
Mindre mattilsyn på kvelden

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Rosa snurrer er en fryd å bake og å spise
Rosafargen er så naturlig som den kan bli. Rødbeter kan nemlig brukes til mer enn sylting.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Denne magnumen vil du gjerne ha i huset
Den er både knallgodt priset og en drøm å drikke. Den finnes også i normalflaske og ikke minst som en unik rosevin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Denne herlige chiantien fungerer til mer enn pasta
Her får du så deilig sangiovesekarakter som du kan forvente for denne prisen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Han tar albariño er stykke lenger
Vinene til Rodrigo Méndez er så langt unna den lette og fruktige albariño-stilen som forbindes med Rias Baixas, det er mulig å komme.
Les hele sakenWienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og magisk smaksopplevelse
Les hele sakenBli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Les hele saken