Mister kontrakten med Torp

Etter 17 års drift mister Torp Cafe og Catering kontrakten med flyplassen i Sandefjord.
Redaksjonen
17 September 2008 - 19:46

Flyplassen har skrevet kontrakt med pizza- og burgergiganten Umoe Catering.
 
Dermed er flere titalls ansatte i Torp Cafe og Catering uten jobb.
 
Torp Cafe og Catering (TCC) hadde i 2006 en omsetning på drøyt 20 millioner kroner og et resultat på nær 1,7 millioner.
 
Men nå er bedriften byttet ut med Sandvika-baserte Umoe Catering, som i 2007 omsatte for 2,2 milliarder kroner. Selskapet har kjente merkevarer som Peppes Pizza, Burger King, T.G.I. Friday, La Baguette, Café Opus, Fattigmann og flere andre.
 
Ingen garanti
- Torp Cafe har alltid levert og fått skryt for maten, men vi tror dette blir et løft likevel. Vi har nå fått inn en av landets mest ekspansive kjeder, sier Alf-Reidar Fjell, administrerende direktør på Sandefjord Lufthavn Torp.
 
De ansatte i Torp Cafe og Catering får ingen garanti om å bli med over i det nye selskapet, men Fjell sier at Umoe oppfordrer alle ansatte til å søke.
 
- De starter tilsettingsprosessen neste uke, sier han til Sandefjords Blad.
 
I 2006 ble det oppgitt 46 ansatte i TCC.
 
Ifølge lufthavnsjefen var det stor interesse for å drive de kommersielle arealene på Torp. Det blir Umoe Caterings datterselskap Umoe Catering Café, som tar over på Torp. Selskapet har blitt store på flyplasser, og driver i dag på Flesland i Bergen, Sola i Stavanger og overtar også all serverings- og kioskvirksomhet på Haugesund lufthavn neste sommer.
 
Selskapet er på plass på Torp januar 2009.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her