Moestue Grape Selections AS

Redaksjonen
18 Mars 2003 - 10:26

Navn: Moestue Grape Selections AS
Besøksadresse: Sinsenveien 45, 0585 Oslo
Postadresse: Postboks 6500 Rodeløkka, 0501 Oslo
Telefon / faks: 22159350 / 22159352
E-postadresse: moestue@moestue.com
Web-adresse: www.moestue.com
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Moestue Grape Selections AS importerer vin og brennevin med særpreg og kvalitet. Selskapet ble startet i 1996 og er i dag en etablert spesialist på europeiske vin- og brennevinsprodukter. Deres suksess bygger på et unikt utvalg, bred kompetanse og stor entusiasme!
 
Vin med adresse
Vin med adresse er Moestue Grape Selections satsningsområde. Og det gjelder i alle prisklasser. Vin skal uansett pris fortelle hvor den kommer fra, og den skal fortelle det på en mest mulig kompetent og nyansert måte. MGS arbeider med vin som snakker fransk, italiensk, spansk, tysk osv., og i de fleste tilfeller med en umiskjennelig lokal dialekt. De arbeider dessuten med de beste produsentene i sine respektive regioner, produsenter som gjør seg stor flid med å utstyre sin vin med klar og tydelig adresse.
 
Hvorfor er adresse viktig? Vin er en global handelsvare, og det preger både forbruker- og produksjonsleddet. Markedet er fullt av globale vintyper, moderne produsert vin uten merkbare spor av sitt opprinnelsessted. En fatgjæret chardonnay preget av eik og varm frukt kan produseres i en lang rekke land, og det samme kan sies om en fruktdreven og stikkelsesbærpreget sauvignon blanc. En global vinstil lages i dag i store deler av verden, og tilnærmet samme vintyper produseres en lang rekke steder, til dels meget langt fra hverandre. Slik vin har ingen adresse, og den gir ingen varig og sterk opplevelse.
 
Thierry Matrot i Meursault lager meursault fra ulike vinmarker, ikke chardonnay fra Burgund. Fattoria Selvapiana i Chianti Rufina produserer vin og olje med et så umiskjennelig særpreg at de fremkaller et klart og tydelig bilde på netthinnen av et sted og et landskap. Vin som makter å fremkalle et landskap eller kanskje et minneverdig måltid i en toscansk landsby angir sitt opprinnelsested med stor styrke. Vin med adresse er derfor god vin. Hvorfor? Fordi den gir noe mer - en reise i sinnet.
 
Moestue Grape Selections ønsker å tilby best mulige vinopplevelser i hver prisklasse med tydligst mulig adresse.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her