Moestue overtar Borge

Jan-Fredrik Borge tar porteføljen inn i Moestue Gruppen.

Mostue-selskapene Blend Wines og Moestue Grape Selections overtar som representant for Jan-Fredrik Borge Wines produsentportefølje og viner. Borge skal fortsatt jobbe med kunder og produsenter sammen med Moestue-staben.

- Vi er stolte av å få jobbe med Borge og de mange strålende vinene fra hans portefølje. Med vårt apparat og kompetanse ser vi frem til å løfte disse produsentene ytterligere frem og styrke dem i det norske markedet, sier Christopher Moestue.
Borge har 30 års erfaring som importør av viner fra Frankrike og Italia. Sammen med kona Kristin eier han også vineiendommen Domaine Kristin & Jan-Fredrik Borge i Saint-Aubin, som driftes av Marc Colin.

- Av flere årsaker må jeg nå tenke i baner som sikrer kontinuitet for mine produsenter og kunder også i årene som kommer. Moestue Gruppen utgjør en samarbeidspartner som arbeider profesjonelt, har et godt utbygget administrasjons-, salgs- og distribusjonsapparat, og som ikke minst er kjent med mine produsenter og deres produkter, sier Jan-Fredrik Borge.

Moestue Gruppen har gjennom Moestue Grape Selections en portefølje av franske, italienske og tyske viner. Blend Wines ble startet i 2009 og representerer et utvalg av europeiske produsenter av vin, øl og brennevin.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Melder seg på i konkurransen om bobler i verdensklasse

Både Østerrike og Tyskland har det som skal til for å lage utsøkte musserende viner. Møt Fred Loimer og Niko Brandner som har hver sin tilnærming, men det til felles at de beveger seg bort fra det tradisjonelle sektkonseptet med lokale druer og restsødme, og ikke minst lager viner med stor detaljrikdom og presisjon. Les hele saken

Til toppen