Moestue overtar Borge

Jan-Fredrik Borge tar porteføljen inn i Moestue Gruppen.

Mostue-selskapene Blend Wines og Moestue Grape Selections overtar som representant for Jan-Fredrik Borge Wines produsentportefølje og viner. Borge skal fortsatt jobbe med kunder og produsenter sammen med Moestue-staben.

- Vi er stolte av å få jobbe med Borge og de mange strålende vinene fra hans portefølje. Med vårt apparat og kompetanse ser vi frem til å løfte disse produsentene ytterligere frem og styrke dem i det norske markedet, sier Christopher Moestue.
Borge har 30 års erfaring som importør av viner fra Frankrike og Italia. Sammen med kona Kristin eier han også vineiendommen Domaine Kristin & Jan-Fredrik Borge i Saint-Aubin, som driftes av Marc Colin.

- Av flere årsaker må jeg nå tenke i baner som sikrer kontinuitet for mine produsenter og kunder også i årene som kommer. Moestue Gruppen utgjør en samarbeidspartner som arbeider profesjonelt, har et godt utbygget administrasjons-, salgs- og distribusjonsapparat, og som ikke minst er kjent med mine produsenter og deres produkter, sier Jan-Fredrik Borge.

Moestue Gruppen har gjennom Moestue Grape Selections en portefølje av franske, italienske og tyske viner. Blend Wines ble startet i 2009 og representerer et utvalg av europeiske produsenter av vin, øl og brennevin.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen