Møt en av Norges dyktigste bryggere

Ølsmaking: 28. mai, Gamle Logen, Oslo

(Pétur Þór Ragnarsson)

Møt en av Norges dyktigste bryggere

Her kommer en ølsmaking du rett og slett ikke kan gå glipp av. Lær det du trenger å vite om øl fra selveste Espen Lothe fra Kinn Bryggeri.

Bilde: Pétur Þór Ragnarsson

Ølet har virkelig gjort en revolusjon her til lands, og det kommer stadig nye spennende øl på markedet. Her får du en gyllen sjanse til å møte en av Norges aller dyktigste bryggere, nemlig Espen Lothe, bryggmester hos Kinn Bryggeri. Han er kjent for å mestre alt fra de klassiske ølstilene til mer moderne IPAer og kraftige stouts. Disse øltypene er blitt storselgere på Vinmonopolet.

Her får du se hvilke øl du får smake

Smak 10 utvalgte ølsorter fra dette anerkjente bryggeriet.

Se hva Apéritif mener om disse ølene

Han lærer deg det du trenger å vite om øl, og hvordan du smaker øl for å få best mulig smaksopplevelse. I tillegg vil han dele historien om hvordan et lite bryggeri fra Vestlandet har vokst til internasjonal suksess, og hvordan han jobber med gjær på en helt spesiell måte. 

Les mer om Kinn

Gjennom 10 fantastiske øl får du selv smake, se og lukte hvordan malt, humle, vann og gjær benyttes for å gi forskjellige smaker på ølet.

Gå ikke glipp av denne enestående ølsmakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Kommende kurs

Til toppen