Matkurs og vinkurs

Vinmesse i Oslo 05. mai

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 
25 Februar 2025 - 08:59

Den 05. mai inviterer Belmonte Beverage Group - Bona Fide Wines, Magma Wines og Arcade Wines til vårens store vinmesse på Ambassaden i Oslo. Dette er en fin mulighet til å møte anerkjente vinprodusenter fra deres brede portefølje, som har tatt turen til Norge for å dele sine beste viner med deg.

Smak på flere hundre viner fra hele verden, druer og vinstiler. Her finner du både musserende, hvite, røde, rosé, og sterkviner. Vinprodusenter slår gjerne av en prat mens de serverer deg sine viner og historiene bak.

Enten du er en vinentusiast, eller rett og slett en nysgjerrig nybegynner, vil Taste vinmesse være en opplevelse for deg.

Vi ser frem til å dele en smaksrik kveld med deg – sett av datoen og meld deg på!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Foreløpig liste over produsenter (endringer kan forekomme)

Dom. Huet                                                                                           

Dom. Andrè et Mireille Tissot

Au Bon Climat

Prá

Symington Family Estates

Marqués de Murrieta

Schloss Johannisberg

Blankbottle

Apostolos Thymiopoulos

Bodegas Roda/Bodegas La Horra

Kreuzberg                                                                                             

Filipa Pato

Bioweingut Martin Diwald

Paltrinieri

Epli

Luigi Oddero

Felton Road

Costers del Priorat

Sierra de Toloño

Sugrue

Pure Wine Co (Kaesler)

Bod. Rey Fernando de Castilla

Hambledon

Mirafiore 

Martin Wassmer

Antoine Lepetit de la Bigne

Dom. Francois Buffet

Allouchery & Perseval

Mylonas

Lyrarakis

Karavitakis

Oenops

Pettersson & Munthe

Schödl Family                                                                                     

La Brune                                                                                              

Luis Seabra

Dom. Grosbois

Freixenet

Robert Weil

Les Caves du Pyrene

Brancaia

Bodegas Rey Fernando de Castilla/Pettersen

Pasqua

By Farr

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her