Matkurs og vinkurs

Vinmesse i Oslo 05. mai

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 
25 Februar 2025 - 08:59

Den 05. mai inviterer Belmonte Beverage Group - Bona Fide Wines, Magma Wines og Arcade Wines til vårens store vinmesse på Ambassaden i Oslo. Dette er en fin mulighet til å møte anerkjente vinprodusenter fra deres brede portefølje, som har tatt turen til Norge for å dele sine beste viner med deg.

Smak på flere hundre viner fra hele verden, druer og vinstiler. Her finner du både musserende, hvite, røde, rosé, og sterkviner. Vinprodusenter slår gjerne av en prat mens de serverer deg sine viner og historiene bak.

Enten du er en vinentusiast, eller rett og slett en nysgjerrig nybegynner, vil Taste vinmesse være en opplevelse for deg.

Vi ser frem til å dele en smaksrik kveld med deg – sett av datoen og meld deg på!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Foreløpig liste over produsenter (endringer kan forekomme)

Dom. Huet                                                                                           

Dom. Andrè et Mireille Tissot

Au Bon Climat

Prá

Symington Family Estates

Marqués de Murrieta

Schloss Johannisberg

Blankbottle

Apostolos Thymiopoulos

Bodegas Roda/Bodegas La Horra

Kreuzberg                                                                                             

Filipa Pato

Bioweingut Martin Diwald

Paltrinieri

Epli

Luigi Oddero

Felton Road

Costers del Priorat

Sierra de Toloño

Sugrue

Pure Wine Co (Kaesler)

Bod. Rey Fernando de Castilla

Hambledon

Mirafiore 

Martin Wassmer

Antoine Lepetit de la Bigne

Dom. Francois Buffet

Allouchery & Perseval

Mylonas

Lyrarakis

Karavitakis

Oenops

Pettersson & Munthe

Schödl Family                                                                                     

La Brune                                                                                              

Luis Seabra

Dom. Grosbois

Freixenet

Robert Weil

Les Caves du Pyrene

Brancaia

Bodegas Rey Fernando de Castilla/Pettersen

Pasqua

By Farr

 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Suppe med søtpotet og ingefær er for medisin å regne
Dagens rett

Suppe med søtpotet og ingefær er for medisin å regne

I dag serverer vi en rykende het, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her