Nå er det her - ØL Apéritif

Nå er det nye magasinet ØL Apéritif her, og du kan abonnere for bare 149 kroner for fire nummer. Ordinær pris er 269 kroner. I det første nummeret finner du blant annet et interessant intervju med Per Heimly om hans forhold til øl, vi har besøkt både Kamp
Redaksjonen
08 Juni 2003 - 19:00

Det første nummeret av ØL Apéritif  er nå på gaten og responsen så langt er meget god og hyggelig for redaksjonen. Bladet er det eneste av sitt slag i Norden som du også kan kjøpe i Narvesen.

Lekkert design og tilsvarene foto kombinert med tøft redaksjonelt stoff er hva redaksjonen har satset på. Her er det ikke spart på noen ting.
 

Du kan blant annet lese om:
 
 
Kampen om Grillen
Der kokken Mathias Vleeshouwers gir deg oppskriften på et vellykket grillmåltid med både forslag til hva du skal lage og hvilket øl du skal velge til.

Per Heimly på egne ben
Vi har snakket med Per Heimly om hans forhold til øl, fotografering og kunsten. Dessuten ba vi Heimly ta bilder av seg selv og øl.

En søt engelsk bitter
Vi har besøkt puben The Dove i London. Her har tiden nesten stått stille i 300 år. Hit kommer folk fordi puben tar så godt vare på ølet og dem. Du finner også tips om andre puber i London du bør besøke.

Så glasset passer
Hvorfor tar øldrikkerne til takke med ei mugge med hank på eller det tradisjonelle halvliterglasset. Vi viser det at det finnes atskillige stilige alternativer.

 
Kjell Tores Orkestermat
På Madserud Gård i Oslo regjerer to mesterkokker - som er lidenskaplige glade i øl og som opptrer som matorkester når de er lei av kjøkkenet. Her serverer de sommermat med øl til.

Herlige lyse gleder
Vi har snakket med  noen av bryggeriene som nå venter på responsen på sommerølet de nettopp har lansert.

Test av sommerøl og lyst øl
ØL Apéritif har testet 27 forskjellige ølsorter av det lyse slaget.

Red beer og bayer hos Churchill
Pubvert Larry Kushmar sier at bayer er på full fart tilbake i ølglassene og serverer villig vekk til glade oslogutter.

Loven for det gode øl
Renhetsloven av 1516 er under sterkt press, men heldigvis fortsetter norske bryggerier å følge den - og å lage godt øl.
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her