Nafstad Fine Wines AS

Redaksjonen
20 September 2007 - 15:04

Navn: Nafstad Fine Wines
Besøksadresse: Munkedamsveien 35, 0250 Oslo
Postadresse: Postboks 2792 Solli, 0250 Oslo
Telefon / faks: 22 83 30 10/ 22 83 30 11
E-postadresse:
FIXME: Link format not implemented: <link>flemming@nafstad-as.no
FIXME: Link format not implemented: <link>anders@nafstad-as.no
FIXME: Link format not implemented: <link>halvor@nafstad-as.no
Web-adresse: www.nafstad-as.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Firmaet ble stiftet for 10 år siden, som følge av at Halvor Nafstad's lidenskap for Champagne og Burgund.

Det er disse områdene vi fortsatt er best på, men vi har også en bred portefølje fra andre områder som Loire (Sancerre), Rhône, Bandol, Piemonte og Toscana. Vi er et firma som er i stadig ekspasjon.

Våre fortrinn i markedet er rask personlig service (vi kjører varene selv), konkurransedyktige priser og ikke minst et godt vareutvalg.
 
Vi fører kjente merker som; Champagne Guy Charlemagne, Champagne Diebolt-Vallois, Champagne Egly-Ouriet, Champagne Vilmart, Champagne Larmandier-Bernier, Domaine Guffens-Heynen, Maison Verget, Hubert Lignier, Jean-Nöel Gagnard, Henri Boillot, Domaine Cordier, Domaine Roger Sabon, Chateau de Pibarnon, La Spinetta, Weingut Müller-Catoir, Bonny Doon

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet
+
Tester

Nytt brennevin spesialpol: Sterkt så det holder, men også med kompleksitet

Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Ukens drink

Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær

Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Dagens rett

Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen

Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du september-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Vi tar turen til Veneto, Romagna, Slovenia, Østerrike og København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her