Nattåpent i Bergen

Restuarant Bocca i Bergen åpner dørene på nattetid. Nå blir det mulig å få mat mellom klokken 24.00 og 07.00 på fredager og lørdager.
Redaksjonen
10 Mai 2007 - 16:45

- Vi forsøker oss for første gang denne helgen og er selvsagt spent på dette, sier daglig leder Frode Minde på Bocca.
 
Mer enn pølse
Det blir altså mulighet for annet enn pølse og kebab i Bergen fra og med denne helgen. 

- Jeg går selv en del ut, og for å si det ærlig så er jeg litt lei av maten som du får på byen om natten, sier Minde.
 
Ønsket er å gjøre Bocca til et mest mulig åpent sted og dessuten finnes det ikke andre slike tilbud i Bergen.

110 gjester
På natten vil restauranten ha plass til 110 gjester og serveringen foregår på vanlig vis.

- Vi kommer til å ha dørvakter for å sile litt klientell, vi ønsker ikke dem som ikke har vett til å gå hjem. Men min erfaring tilsier at det er mange mennesker på byen som vet å oppføre seg og kan sette pris på god mat, sier Minde til BA.no.

Når det gjelder servering av alkohol vil det selvsagt skje etter vanlige skjenkeregler. Det betyr servering servering frem til klokken 03.00 og lov å drikke frem til 03.30.

Litt dyrere
Menyen vil være litt begrenset og sannsynligvis må gjestene betale litt mer for maten enn vanlig. 

- Tatt i betraktning at lønningene er høyere koster det litt mer, men det vil ikke bli noe skyhøyt prisnivå. En biff kommer til å ligge på rundt 250 kroner, sier Minde.

Gjestene kan også velge mellom blant annet grillspyd, asiatisk salat og pizza. 

- Vi har satset på at maten skal være kjapp å få på bordet. Men vi kommer også til å tilby kaffe og annen drikke, det blir ikke spiseplikt foreløpig, sier Minde.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her