Nedtelling til NM i konditorkunst

Initiativtaker og primus motor Ole John Berntsen er nervøs foran helgens NM i konditorkunst som arrangeres under Matfestivalen i Ålesund.

Han føler imidlertid at forarbeidet har vært bra og han håper derfor at arrangementet blir så vellykket at det blir et årvisst arrangement fremover.
 
- For min del er alt på plass. Jeg drar opp til Ålesund på onsdag for å se til at alt av utstyr og varer er der det skal være. Så snart konkurransen starter er min jobb gjort, sier han til bakeri.net.
 
Nervøs
- Jeg er forfordelig nervøs. Det er mye som kan gå galt. Jeg føler imidlertid at vi har gjort en god jobb. Jeg og resten av Det Vestlandske Bakerforbund som arrangør håper dette skal bli veldig bra og at vi får lov til å gjøre dette flere ganger, sier han.
 
Positivt for bransjen
- Ikke minst er dette veldig positivt for bransjen. Vi har fått veldig mye oppmerksomhet via Matfestivalen som arrangør. De har vært gode ambassadører for oss og betrakter dette som en av de mest severdige konkurransene under Matfestivalen.
 
Mye arbeid
Berntsen oppfordrer alle som kan til å ta turen til Ålesund og være med på å heie frem deltakerne. De har tross alt lagt ned mye arbeid i forberedelsene sine. Dessuten er det en fin anledning til å se noe av det beste innen konditorkunst i Norge.
 
Konkurransen går av stabelen fredag og lørdag.
 
NM i konditorkunst avvikles i regi av Det Vestlandske Bakerforbund, i samarbeid med BKLF (Baker- og Konditorbransjens Landsforening).
 
Du kan lese mer om selve konkurransen her .
 
Årets seks NM-deltakere er:
 
Anita Skarperud, Hotell Continental
Annemari Erlbeck
Eirunn Anette Akse, Naustdal Dampbakeri
Bernhard Azinger, Tine
Ann Jeanett Paterson, Prinsesse Ragnhild
Rune Trondsen, Konditorlandslaget 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen