Nersnæs går til Bølgen & Moi

Ola Nersnæs forlater T. Storm & Sønner og overtar som daglig leder på Bølgen & Moi Briskeby i Oslo. Nersnæs har vært med på å skape en eventyrlig vekst for blant annet Bache Gabrielsen og økt salget fra beskjedne 30 000 helflasker i - 95 til hele 1 250 00
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 02:00

- Jeg har hatt en utrolig utfordrende og spennende jobb i T. Storm & Sønner. Nå gleder jeg meg til å gå tilbake til restaurantbransjen hvor jeg opprinnelig kom fra. Det skjer veldig mye hos Bølgen & Moi og å få være med på det blir ikke mindre utfordrende, sier Ola Nersnæs som blant er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt.
 
Det er Bjørn Moi, Tronds bror, som har hatt ansvaret for Bølgen & Moi Briskeby frem til nå. Han overtar satsingen bedriften gjør med ny restaurant i Kristiansand. Alt i alt omsetter bedriften for hele 110 millioner kroner, mens Briskeby står for ca 30 prosent og har i dag 35 ansatte. Alle mål så langt i Oslo er nådd over forventing. Nersnæs oppgave blir selvfølgelig å kjøre kraftstasjonen videre, kvalitetsikre produktet og å utvikle konseptet videre.
 
Hvem som overtar etter Nersnæs i T. Storm & Sønner er ikke klart i skrivende stund. Firmaet hadde i fjor en omsetning eks avgifter på 150 millioner kroner og 10 årsverk. Det er med andre ord ingen puslete importørvirksomhet som skal ha ny daglig leder. Bache Gabrielsen har vokst enormt siden - 95 da Nersnæs gikk inn som daglig leder i forbindelse med at Haugen-Gruppen kjøpte virksomheten av Jan Storm som nylig dessverre altfor tidlig gikk bort.
- Vi sitter i dag på en portefølje med meget gode merkenavn som blant andre Bollinger, Lindemans, Santa Carolina og selvfølgelig Bache Gabrielsen, sier Nersnæs som overtar styringen på Briskeby i slutten av mai.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her