NHO satser på utvalgte spisesteder

NHO satser på utvalgte spisesteder

Starter en ny kjede av av spisesteder langs norske veier og knutepunkter.
27 Februar 2012 - 17:09

Fokus skal ligge på gode matopplevelser og gode pauser for kundene, når HBO Reiseliv Innkjøpskjeden nå starter opp «Utvalgte Spisesteder».
frihet.

– God mat er viktig uansett. Vi håper og tror derfor at mange har lyst til å være med på dette. Å være et utvalgt spisested betyr at her kan kundene få god mat og en god pause, sier Per Lauritz Lien, kjedeleder for «Utvalgte Spisesteder», til HRRnett.

Skal bli best

Med seg på laget har NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fått store og viktige aktører på industrisiden. Sammen med sine medlemsbedrifter er målet å skape Norges beste kjede av frittstående spisesteder.

Som et ledd i satsningen blir fokus på å utvikle en god meny viktig. Her har «Utvalgte Spisesteder» utviklet et konsept med signaturretter. Disse vil være hovedfokus i kjedekonseptet.

– I samarbeid med våre medlemmer og med aktører innen matindustrien, vil vi utvikle gode signaturretter. Disse skal byttes ut hver måned og skal markedsføres aktivt på kjedens nettsider og i andre kanaler. I tillegg er det viktig å påpeke at den enkelte veikro selvfølgelig skal ha fokus på sine lokale spesialiteter og finslipe sitt særpreg, utdyper Lien.

Inviterer til dialog

I tillegg til nettsider, utvikles det også en egen mobiltilpasset side, som gjør det enkelt å finne frem til nærmeste «Utvalgte Spisested» når kunden er på farten. Denne inviterer i tillegg til dialog med kunden.

– God markedsføring er viktig, og vi ser at bruk av internett på mobilen stadig øker. En spesialtilpasset mobilside med enkle funksjoner og interaksjon, er derfor et viktig ledd i vår markedsføring av kjeden. Vi vil også satse mye på god presentasjon av signaturrettene på det enkelte serveringssted. Målet er at de reisende vil oppdage og glede seg over kvaliteten som ligger i maten som blir servert, avslutter Per Lauritz Lien.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her