NM i østersåpning 2006

Årets NM i østersåpning blir en folkefest under den store Aker Brygge Matfestival i slutten av august. Meld deg på allerede nå.

Nå braker det løs igjen for kokker og medbragt heiagjeng. Årets NM i østersåpning blir høstens kjempefest på Aker Brygge i Oslo.
 
Flere tusen tilskuere, høy stemning og intens konkurranse er hovedingrediensene for årets NM.
 
Gourmetopplevelser for alle
I det store festivalområdet kan du følge med på konkurransen, smake de herligeste viner og få servert den mest delikate sjømat og andre delikatesser. Selvfølgelig står østers og champagne på menyen også i år.
 
Festivalområdet er åpent for alle over 18 år og koster kr. 100 i inntreden.
 

Hva: 

NM i østersåpning

Når: 

Søndag 20. august klokken 14.00
(registrering fra kl 12.00)

Hvor: 

Aker Brygge, Oslo

Hvem: 

Du som arbeider som kokk + heiagjeng

Hvorfor: 

Vinneren vil representere Norge under årets VM
- 52nd Galway International Oyster Festival,
Irland 28. sept - 1. okt.
 
Norgesmesteren vinner også en klokke fra Omega, til en verdi av 15.000,-.

 
Norge i verdenstoppen
Norge har en fantastisk historie å se tilbake på i VM i østersåpning. To verdensmestere de siste to årene ( Ola Nilsson   og Øystein Reinsborg ), og mange topplasseringer før det, gjør at Norge stiller som en av favorittene.
 
Juryen blir i år ledet av regjerende verdensmester Reinsborg, som har sitt daglige virke på Shippingklubben. Med seg i dommepanelet har han blant annet en av landets fremste eksperter på østers - Thor Olav Skålvoll fra A la Carte Produkter AS.
 
Kanskje er det nettopp du som drar til Galway i Irland i slutten av september for å forsvare de norske fargene, og som nybakt Norgesmester.
 
Meld deg på her  (klikk) .
 
Folkesport og -fest
Østersåpning er en sport som fortjener større oppmerksomhet. Derfor er årets NM i østersåpning lagt til Aker Brygge Matfestival, søndag den 20. august.
 
Matfestivalen er bredt lagt opp og har alt i seg til å bli en folkefest. Det forventes 200.000 besøkende i løpet av de tre dagene festivalen pågår og mange av dem kommer på søndag.
 
Hele Aker Brygge kommer til å være fullt av de lekreste delikatesser fra produsenter og importører, og du kan heie frem dine favoritter mens du nyter deilige østers og en forfriskende champagne i det 600 m2 store festivalområdet på Bryggetorget.
 
Sett av hele helgen til denne herlige festivalen.
 
Meld deg på
Så nå har du muligheten til å vise dine evner som effektiv østersåpner for åpen scene - bokstavelig talt. Er du ansatt i serveringsbransjen, melder du deg på ved å fylle ut skjemaet her (klikk) .
 
Godt forberedt
Pass på å kjøpe inn godt med østers i løpet av sommeren og legg deg i hardtrening, for den 20. august blir det åpnet østers i et faretruende tempo.
 
NM i østersåpning arrangeres av Apéritif i samarbeid med Aker Brygge Matfestival , A la Carte Produkter AS, Swatchgroup Norway - Omega og Haugen-Gruppen - T. Storm & Sønner med Champagne Bollinger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen