Non Dos går til Trebuchet

Vinimportøren Non Dos forlater VSD.

Siden starten i 2006 har Non Dos benyttet VSD som sin logistikkpartner. De har hatt en voldsom salgsvekst, fra 110.000 flasker i 2007 til 365.000 flasker i 2009, og et realistisk anslag på 600.000 flasker i 2010.

- For å sikre fortsatt vekst er det viktig for oss å ha en "sulten" logistikkpartner som kan gi oss maksimal smidighet, og at de tenker dynamisk og er proaktive i forhold til nye løsninger som kan gi oss og våre kunder en ekstrem servicegrad. Fredag 16. april signerte vi derfor kontrakt med Trebuchet, med virkning fra 1. juni 2010, sier selskapets ledelse i en pressemelding.

Innovativ løsning
- Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet, og ikke minst til å utvikle nye løsninger til glede for våre kunder i restaurantmarkedet og Vinmonopolet. Blant annet planlegger vi en ny og innovativ løsning til våre restaurantkunder i Oslo-området, med utkjøring av vinene i biler med kjøleanlegg, fortsetter de.

- Vi ser frem til et spennende samarbeide med Non Dos. Trebuchet har i lengre tid arbeidet målrettet med å kunne tilpasse logistikkløsninger som er mer optimale i forhold til de behov selskaper som Non Dos representerer, både innen administrative tjenester så vel som tilrettelagte løsninger knyttet til transport og lagertjenester' uttaler Trond Andresen, Business Manager i Trebuchet Norge.

Trebuchet er en Logistics Service Provider som tilbyr logistikkløsninger for importører innen varehandel, og som etter oppstart i mars 2009 har tatt betydelige markedsandeler.

Selskapet har har idag 20 ansatte, og opererer i Norge, Sverige og Finland.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen