Nor Hotels stjerneklassifiseres

Nor Hotels har som den første hotellkjeden her i landet besluttet å la alle sine 63 norske privateide hoteller bli stjerneklassifisert.
Redaksjonen
19 Juni 2007 - 01:09

- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering til Boarding.no.
 
Sammenslåing
Nor Hotels er resultatet av en fersk sammenslåing av de to tidligere kjedene Mitt Hotel Scandinavia og Euro Hotels. Målt i antall hoteller er Nor Hotels nest største hotellkjede i Norge med 63 små og mellomstore hoteller her i landet og 10 i Sverige.
 
Det er for å styrke sin konkurranseposisjon at kjeden har bestemt seg for å bli klassifisert med stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
 
Seriøs kjede
- Vi ønsker å bli sett på som en seriøs hotellkjede som gir kunden klar beskjed om hvilke produkter han får. Stjernefastsettelsen er for oss den beste måten å kommunisere overfor markedet, sier styreleder Hallvard Løno.
 
Kraftig byks
For Norsk Hotellklassifisering er dette et kraftig byks fremover.
 
- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering.
 
Opptil 5 stjerner
Norsk Hotellklassifisering tilbyr klassifisering av norske hotell. Klassifiseringen baserer seg på tilsvarende europeiske systemer og plasserer hotellene i kategorier fra 1 - 5 stjerner.

Selv om Norge ikke har en egen offisiell stjerneklassifiseringsordning, blir norske hoteller stjerneklassifisert i de fleste hotellsøkemotorer på Internett.

Denne klassifiseringen er sjelden dokumentert og ofte svakt begrunnet. Nå kan hotellet selv være med å gi en riktig klassifisering.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her