Nor Hotels stjerneklassifiseres

Nor Hotels har som den første hotellkjeden her i landet besluttet å la alle sine 63 norske privateide hoteller bli stjerneklassifisert.
Redaksjonen
19 Juni 2007 - 01:09

- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering til Boarding.no.
 
Sammenslåing
Nor Hotels er resultatet av en fersk sammenslåing av de to tidligere kjedene Mitt Hotel Scandinavia og Euro Hotels. Målt i antall hoteller er Nor Hotels nest største hotellkjede i Norge med 63 små og mellomstore hoteller her i landet og 10 i Sverige.
 
Det er for å styrke sin konkurranseposisjon at kjeden har bestemt seg for å bli klassifisert med stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
 
Seriøs kjede
- Vi ønsker å bli sett på som en seriøs hotellkjede som gir kunden klar beskjed om hvilke produkter han får. Stjernefastsettelsen er for oss den beste måten å kommunisere overfor markedet, sier styreleder Hallvard Løno.
 
Kraftig byks
For Norsk Hotellklassifisering er dette et kraftig byks fremover.
 
- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering.
 
Opptil 5 stjerner
Norsk Hotellklassifisering tilbyr klassifisering av norske hotell. Klassifiseringen baserer seg på tilsvarende europeiske systemer og plasserer hotellene i kategorier fra 1 - 5 stjerner.

Selv om Norge ikke har en egen offisiell stjerneklassifiseringsordning, blir norske hoteller stjerneklassifisert i de fleste hotellsøkemotorer på Internett.

Denne klassifiseringen er sjelden dokumentert og ofte svakt begrunnet. Nå kan hotellet selv være med å gi en riktig klassifisering.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her