Nor Hotels stjerneklassifiseres

Nor Hotels har som den første hotellkjeden her i landet besluttet å la alle sine 63 norske privateide hoteller bli stjerneklassifisert.

- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering til Boarding.no.
 
Sammenslåing
Nor Hotels er resultatet av en fersk sammenslåing av de to tidligere kjedene Mitt Hotel Scandinavia og Euro Hotels. Målt i antall hoteller er Nor Hotels nest største hotellkjede i Norge med 63 små og mellomstore hoteller her i landet og 10 i Sverige.
 
Det er for å styrke sin konkurranseposisjon at kjeden har bestemt seg for å bli klassifisert med stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
 
Seriøs kjede
- Vi ønsker å bli sett på som en seriøs hotellkjede som gir kunden klar beskjed om hvilke produkter han får. Stjernefastsettelsen er for oss den beste måten å kommunisere overfor markedet, sier styreleder Hallvard Løno.
 
Kraftig byks
For Norsk Hotellklassifisering er dette et kraftig byks fremover.
 
- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering.
 
Opptil 5 stjerner
Norsk Hotellklassifisering tilbyr klassifisering av norske hotell. Klassifiseringen baserer seg på tilsvarende europeiske systemer og plasserer hotellene i kategorier fra 1 - 5 stjerner.

Selv om Norge ikke har en egen offisiell stjerneklassifiseringsordning, blir norske hoteller stjerneklassifisert i de fleste hotellsøkemotorer på Internett.

Denne klassifiseringen er sjelden dokumentert og ofte svakt begrunnet. Nå kan hotellet selv være med å gi en riktig klassifisering.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen