Nordisk mesterskap for Sommelierer 2004

Den Norske Vinkelner Forening legger opp til en supporterreise til Nordisk mesterskap for Sommelierer i november 2004. Foreningen håper at så mange som mulig har anledning til å være med på denne reisen.
Redaksjonen
20 Oktober 2004 - 15:00

Foreningen har fått ordnet billig overnatting på Hotel Nordic Light (www.nordichotels.se), rett ved siden av sentralbanestasjonen i Stockholm.

Pris for to netter med frokost:
Enkeltrom: kr. 790,-
Dobbeltrom: kr. 1190,-
Booking av rom går via Joakim Tibbling FIXME: Link format not implemented: <link>(joakim.tibbling@strag.no)

På fredag blir det evt. en uformell samling på Berns vinbar, der middag eller tapas kan bestilles (venter på ytterligere informasjon fra Sverige).

Lørdag 13. november:
Semifinale for stengte dører.
Finalen starter kl. 14:30.

w Før finalen:
Evt. en felles tur til Systembolaget på NK (www.systembloget.se). Butikken heter: Regeringsgatan 44 (Passagen), for de som vil bestille viner på forhånd.
Evt. kan vi spørre om det er noen på Systembolaget som vil ta imot oss og fortelle om trender eller annet interessant.

w Etter finalen:
På lørdag kveld blir det en felles middag på Nordic Hotell. Pris ca. kr. 650 SEK (venter på info.)

Søndag 14. november:
På søndag blir det evt. utflukt til "Vin och sprit historiska museumet" (åpent mellom kl. 12-16, inngang kr. 40 SEK).

Det er ikke lagt opp til noen samlet tur/retur til Stockholm. Det blir rimeligere og mer fleksibelt dersom hver og en tar hånd om sin egen reise, via eksempelvis www.kelkoo.no.

D.N.V.K er interessert i å få tilbakemelding på interesse eller påmelding for videre booking av middager og lignende.

Påmelding og spørsmål, samt annen informasjon - kontakt:
Joakim Tibbling,
Tlf: 926 15 368,

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her