Norge vant igjen!

Så er det bevist atter en gang - Norge er best i østersåpning. Øystein Reinsborg overbeviste stort da finalen i verdensmesterskapet gikk av stabelen denne helgen.
Redaksjonen
26 September 2005 - 11:17

Etter fjorårets overraskende seier var det få som i år hadde tenkt tanken at bragden kunne gjentas. Imidlertid klarte altså Reinsborg med relativt god margin å slå deltakerne fra de klassiske østerslandene, Irland og Frankrike.

Tidsmessig hadde Reinsborg tredje raskeste tid (2:43), med Belgia (2:41) og Frankrike (2:29) foran seg. Likevel skulle Øysteins sterkeste kort, noe han også eminent ga til kjenne i den norske finalen, vise seg å være hans satsing på også å presentere et perfekt og delikat opplagt østersfat.

Alt i alt viser denne førsteplassen i Galway at hurtighet ikke er veien til suksess. Vi gratulerer Øystein med tittelen og ønsker ham alt hell i neste års NM.

 

 

Time

Penalty

Total

1

Øystein Reinsborg - Norway

2.43

÷0.08

2.35

2

Bernard Gothier - France

2.29

+0.14

2.43

3

Michael Moran - Ireland

2.59

÷0.07

2.52

4

Johann Schlag - Finland 

3.16

÷0.10

3.06

5

Michael Le Coeur - Italy 

3.20

÷0.13

3.07

6

Karsten Bonde - Denmark

3.02

+0.07

3.09

7

Urs Muller - Germany

3.04

+0.09

3.13

8

John Bil - Canada

3.17

+0.09

3.26

9

Sam Tamsanguan - UK

3.06

+0.20

3.26

10

Hans Johannesson - Sweden

2.48

+0.20

3.26

11

Xavier Caille - Belgium

2.41

+0.49

3.30

12

Scott Stiles - USA

3.24

+0.06

3.30

13

Vaclav Fric - Czech Republic

3.21

+0.93

3.34

14

Robert Graham - Nth Ireland

3.22

+1.35

4.57

Resultatoversikt: Galway Oyster Festival

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her