Norges desidert største

Vin & Brennevinsleverandørenes forening (VBF) inviterer bransjen til det absolutt største arrangementet som til nå er holdt i Norge. Mer enn 40 utstillere vil delta på årets Norwegian Wine Expo (NWX) og samtlige av de ledende leverandører er med i år.
Redaksjonen
18 Juni 2003 - 02:00

Årets NWX avholdes i Oslo Spektrum i tidsrommet fra den 24. til 26. august.
- Det blir derfor langt bedre plass til hver utsiller og mer rom for besøkende, forteller Thomas Føyen ansvarlig for messen i VBF og fortsetter: - Mens messen er lukket, og kun for Vinmonopolet og horecakundene, mandag og tirsdag, er søndagen åpen dag for forbrukere. Da er arrangementet i regi av Oslo Spektrum.
 
Utover mer plass og flere utstillere er årets NWX flyttet frem i tid slik at alle septembernyhetene lanseres på selve messen. I tillegg vil flere produsenter være til stede i år og du vil blant annet møte spennende franske produsenter som i dag ikke er representert i Norge. Mange ledende produsenter vil også være representert på importørstandene.
 
- NWX skal være en fagmesse innen vin og brennevin på bransjens premisser til fulle, kun med fokus på vin og brennevin. NWX er med andre ord fri for frossenmat og garnityr, understreker Føyen.
 
Både Sverige og Finland har etablert sine messer som samler hele bransjen. VBF med arrangementskomiteen som består av Britt Engelstad, Morten Espe og Thomas Føyen ønsker å samle Norges aktører under ett tak. Med årets program og oppslutning bør dette bli en særdeles spennende arrangement som du absolutt ikke må gå glipp av.
 
Kapasiteten er stor på Spektrum men du kan spare tid gjennom forhåndspåmelding! Meld deg på her: www.nwx.no. På disse websidene finner du også mer informasjon om messen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her