Norges desidert største

Vin & Brennevinsleverandørenes forening (VBF) inviterer bransjen til det absolutt største arrangementet som til nå er holdt i Norge. Mer enn 40 utstillere vil delta på årets Norwegian Wine Expo (NWX) og samtlige av de ledende leverandører er med i år.
Redaksjonen
18 Juni 2003 - 01:00

Årets NWX avholdes i Oslo Spektrum i tidsrommet fra den 24. til 26. august.
- Det blir derfor langt bedre plass til hver utsiller og mer rom for besøkende, forteller Thomas Føyen ansvarlig for messen i VBF og fortsetter: - Mens messen er lukket, og kun for Vinmonopolet og horecakundene, mandag og tirsdag, er søndagen åpen dag for forbrukere. Da er arrangementet i regi av Oslo Spektrum.
 
Utover mer plass og flere utstillere er årets NWX flyttet frem i tid slik at alle septembernyhetene lanseres på selve messen. I tillegg vil flere produsenter være til stede i år og du vil blant annet møte spennende franske produsenter som i dag ikke er representert i Norge. Mange ledende produsenter vil også være representert på importørstandene.
 
- NWX skal være en fagmesse innen vin og brennevin på bransjens premisser til fulle, kun med fokus på vin og brennevin. NWX er med andre ord fri for frossenmat og garnityr, understreker Føyen.
 
Både Sverige og Finland har etablert sine messer som samler hele bransjen. VBF med arrangementskomiteen som består av Britt Engelstad, Morten Espe og Thomas Føyen ønsker å samle Norges aktører under ett tak. Med årets program og oppslutning bør dette bli en særdeles spennende arrangement som du absolutt ikke må gå glipp av.
 
Kapasiteten er stor på Spektrum men du kan spare tid gjennom forhåndspåmelding! Meld deg på her: www.nwx.no. På disse websidene finner du også mer informasjon om messen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her