Norges desidert største

Vin & Brennevinsleverandørenes forening (VBF) inviterer bransjen til det absolutt største arrangementet som til nå er holdt i Norge. Mer enn 40 utstillere vil delta på årets Norwegian Wine Expo (NWX) og samtlige av de ledende leverandører er med i år.

Årets NWX avholdes i Oslo Spektrum i tidsrommet fra den 24. til 26. august.
- Det blir derfor langt bedre plass til hver utsiller og mer rom for besøkende, forteller Thomas Føyen ansvarlig for messen i VBF og fortsetter: - Mens messen er lukket, og kun for Vinmonopolet og horecakundene, mandag og tirsdag, er søndagen åpen dag for forbrukere. Da er arrangementet i regi av Oslo Spektrum.
 
Utover mer plass og flere utstillere er årets NWX flyttet frem i tid slik at alle septembernyhetene lanseres på selve messen. I tillegg vil flere produsenter være til stede i år og du vil blant annet møte spennende franske produsenter som i dag ikke er representert i Norge. Mange ledende produsenter vil også være representert på importørstandene.
 
- NWX skal være en fagmesse innen vin og brennevin på bransjens premisser til fulle, kun med fokus på vin og brennevin. NWX er med andre ord fri for frossenmat og garnityr, understreker Føyen.
 
Både Sverige og Finland har etablert sine messer som samler hele bransjen. VBF med arrangementskomiteen som består av Britt Engelstad, Morten Espe og Thomas Føyen ønsker å samle Norges aktører under ett tak. Med årets program og oppslutning bør dette bli en særdeles spennende arrangement som du absolutt ikke må gå glipp av.
 
Kapasiteten er stor på Spektrum men du kan spare tid gjennom forhåndspåmelding! Meld deg på her: www.nwx.no . På disse websidene finner du også mer informasjon om messen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen