Norges første hotell Svanemerket

Holmenkollen Park Hotel Rica mottar i morgen lisens for Svanemerket.
Redaksjonen
22 Mai 2008 - 19:15

Hotellet blir Norges første hotell som har dokumentert at det oppfyller de nyeste miljøkravene for hoteller.
 
Hotellet dokumenterer med det at det oppfyller de nyeste miljøkravene for hoteller.
 
Flere tiltak
Holmenkollen Park Hotel Rica i Oslo har gjennomført en rekke miljøtiltak som gir både miljøresultater og lavere kostnader.
 
Etter flere måneders innsats har hotellet nå oppfylt de nye og strenge kravene for svanemerkede hoteller.
 
- Arbeidet med å svanemerke hotellene våre stimulerer kreativiteten og miljøengasjementet på de enkelte hotellene. På sikt kommer svanemerkingen også til å redusere de totale driftskostnadene våre, sier konsernsjef Ole-Jacob Wold i Rica Hotels.
 
Verdens strengeste krav
Holmenkollen Park Hotel Rica har gjennomført en rekke tiltak for å oppfylle verdens strengeste miljøkrav.
 
- Vi har ikke vært redde for å strekke oss mot de strengeste kravene i hotellbransjen, sier direktør Claus Thomas Petersen ved Holmekollen Park Hotel Rica.
 
- Svanemerket på døren forteller gjestene at vi har tatt miljøansvar i alle ledd av hotelldriften, og jeg er stolt over den innsatsen de ansatte ved Holmenkollen Park har gjort for å miljøtilpasse driften, sier han.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her