Norges lateste mesterskap

Nå i helgen arrangeres det første NM i Slapp'a i Oslo - bli med du også.
Redaksjonen
17 August 2007 - 15:15

Dersom du er bedagelig anlagt, ikke har lopper i blodet og ikke lar deg affisere av noen ting, bør du legge turen innom St Hanshaugen i Oslo denne helgen.
 
Du har nemlig sjansen til å være med i det uoffisielle norgesmesterskapet i avslapning - Slapp'a.
 
Ta kaffepausen tilbake
Det er Norsk Kaffeinformasjon som arrangerer dette mesterskapet sammen med Roar (alias Kong Kaffe), og den glade vinneren kan foruten pokal også vinne hengekøye og selvsagt kaffe.

Arrangementet setter fokus på kaffepausen og det at det er viktig å stresse ned.
 
Kaffe er i så måte en sosial drikk som er et godt grep mot nettopp stress, som ser ut til å bli en av de viktigste sykdomsfaktorene fremover.

Avslappende konkurranse
Hver deltaker blir henvist til hver sin hengekøye, og får servert en kopp kaffe. Hvilepulsen til deltakerene blir deretter registrert og den med lavest hvilepuls kåres som årets mester.
 
Men selv de som ikke har ligget i hardtrening før denne konkurransen, vil finne noe for seg denne helgen - det settes nemlig opp en egen chill out-lounge med musikk og kaffeservering for de som ikke satser på å delta selv.
 
Vinneren av Norsk Kaffeinformasjons konkurranse om Norges beste sommerkaffe vil også bli utropt under helgens evenement.
 
Arrangementet går av stabelen på St. Hanshaugen i Oslo lørdag 18. august klokken 12.00.
 
Les mer om kaffe i vår store seksjon om kaffe og te.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her