Norges største nettsted om mat og drikke

01 Januar 2015 - 09:52

aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.

Dette er Apéritifs  faste skribenter:

 

Aase E. Jacobsen er Apéritifs faste vinanmelder. Foto: Julie H. Amundsen

Aase E. Jacobsen er ansvarlig redaktør for aperitif.no og for magasinet Apéritif.

Hun er også en aktiv skribent og dekker alle områdene innen gastronomien. Hun står bak noen av Apéritifs mest populære spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten 

Aase er en av landets mest aktive vinsmakere og minst 8000 viner underlegges hennes kritiske vurdering årlig. Smaksnotatene oppdaterer Apéritifs omfattende polliste kontinuerlig. 

Aase begynte å smake vin systematisk mot slutten av 1980-tallet, men allerede som 16-åring laget hun sin første vin - den gang av løvetann. Senere ble andre råvarer testet, men hun overlot etter hvert denne oppgaven til andre som hadde bedre forutsetninger for å lage vin av druer. Aase som er økonomiutdannet og med bakgrunn fra mediebransjen, startet Apéritif i 1994/1995 sammen med Jan H. Amundsen og de er fortsatt bedriftens eiere. 

Marte Øyen Nordahl er Apéritifs mat- og vinekspert Foto: Julie H. Amundsen

Marthe Øyen Nordahl er Apéritifs mat- og vinekspert og den du treffer gjennom vår ukentlige spalte Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner. Marte er utdannet vinkelner og har lang erfaring fra restaurantbransjen med ansvar for innkjøp og servering av vin og mat og vin i kombinasjon. 

Marte smaker også vin for Apéritif og deler sine smaksnotater i Apéritifs omfattende polliste.

Hun har også pedagogisk bakgrunn, og holder en rekke kurs i Aperitif-regi; som Lær å smake vin, Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco med flere. 

Maya Borrevik er Apéritifs mat- og ølekspert Foto:

Maya Borrevik er Aperitifs ølekspert og tester rundt 500 øl, sidere og mjød i året. Vurderingene finnes i Apéritifs omfattende polliste

Maya står bak den månedlige spalten Unike mat- og ølkombinasjoner og ivrer for at ikke bare øl, men også sider skal få en større plass på norske matbord.

Maya har drevet ølpub i fem år, og har bakgrunn som lingvist.

I tillegg har Apéritif knyttet til seg en lang rekke frilansere i inn- og utland. 

Slik kommer du i kontakt med oss:

Daglig leder: 
Jan H. Amundsen 901 57 687

Webutvikling (deltid): 
Julie H. Amundsen

Redaksjon:
Ansvarlig redaktør: 
Aase E. Jacobsen 920 27 785 

Kurs og events:
Telefon +47 21 45 61 60
Prosjektleder Maya Borrevik
Prosjektleder Marte Øyen Nordahl


Her kan du lese om trafikktall som unike brukere, sidevisninger og målgruppe 

Besøksadresse:
Universitetsgata 22, 0162 Oslo
E-post: aperitif@aperitif.no

Også på papir
Ansvarlig redaktør: Aase E. Jacobsen 920 27 785
Papirutgaven av Apéritif utgis av Apéritif AS og er fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Apéritif er medlem av Fagpressen og har et revisorkontrollert opplag på 5.276 eksemplarer (2021). 

Magasinet er kun tilgjengelig for ansatte i bedrifter med skjenkebevilling. Årsaken er at det inneholder annonser for alkoholholdige drikker. Arbeider du i en bedrift som har skjenkebevilling, og med mat og drikke, kan du bestille abonnement her (8 nummer - kr. 898).

Annonser papir
MediaTeam, Ellinor Kittilsen  ellinor@media-team.no
908 20 663
Pb 45, 1371 Asker

Abonnementsservice (Artisti):
abonnement@aperitif.no
Telefon: 37 25 22 00 Telefaks: 37 25 22 95

Utgiver
Apéritif AS
Universitetsgata 22, 0162 Oslo

Org.nr 972 420 271
© Apéritif 2021

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lager en herlig dolcetto som kan bli din nye favoritt fra Piemonte
+
Ukens vin

De lager en herlig dolcetto som kan bli din nye favoritt fra Piemonte

Fersk dolcetto er som skapt for sesongens meny, og denne er et supert kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mye spennende førjulslesning i siste utgave av magasinet
+
Klubb
Desemberutgaven av Apéritif magasin 2022

Mye spennende førjulslesning i siste utgave av magasinet

Nyåpnede Haidan i København, Bollingers pinot noir-champagner, Bolgheri, calvados, Posthallen Drinkhub og mye mer på desembermenyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul
Julemat
Oppskrifter julekaker

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul

Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lager en herlig dolcetto som kan bli din nye favoritt fra Piemonte
+
Ukens vin

De lager en herlig dolcetto som kan bli din nye favoritt fra Piemonte

Fersk dolcetto er som skapt for sesongens meny, og denne er et supert kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mye spennende førjulslesning i siste utgave av magasinet
+
Klubb
Desemberutgaven av Apéritif magasin 2022

Mye spennende førjulslesning i siste utgave av magasinet

Nyåpnede Haidan i København, Bollingers pinot noir-champagner, Bolgheri, calvados, Posthallen Drinkhub og mye mer på desembermenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Så godt kan fire enkle ingredienser smake
Dagens rett
Cacio e pepe

Så godt kan fire enkle ingredienser smake

Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne nydelige pastaretten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ta et spansk avbrekk med herlig hvitløkssuppe
Dagens rett
Hvitløkssuppe - Sopa de ajo

Ta et spansk avbrekk med herlig hvitløkssuppe

Varm og smaksintens suppe er perfekt i mørketiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her