Norges største Restaurantguide er lansert

Den største og mest innholdsrike Restaurantguiden på det norske markedet er nå klar - både på papir og nett. Samarbeidet mellom Gule Sider og Apéritif bærer synlige frukter.

Restaurant er det femte mest brukte søkeordet på Gule Sider Internett. Nå skal alle som søker få svar som gjør at valget av spisested i Oslo blir enklere enn noen sinne. Også papirutgaven av Gule Sider for hovedstaden er ute hos gjestene dine med en helt ny versjon av Restaurantguiden. Også den veldig mye brukt. Faktisk rangerer restaurantdelen som nummer to av de mest leste. Søk her   >>>>>

Apéritif har bidratt i produktutviklingen både på papir og nett og leverer stoff til både nettutgaven og katalogen. Du kan lese Dagens rett og Ukens vin og en rekke av de sakene som presenteres hver dag. Også på aperitif.no blir det mulig å søke etter restauranter og spisesteder.

Unik på nettet
Ingen andre nettsteder vil kunne konkurrere med Gule Sider om å gi informasjon om restauranter i Oslo. Daglig gjøres det eksempelvis 200 endringer av telefonnummer i databasen til Gule Sider. Men nettutgaven av Restaurantguiden kommer til å innholde langt mer enn telefonnummer og adresse.

- Helt nytt i Norge er videovisning av spisestedet slik at de som søker lett får et inntrykk av atmosfæren. Stillbilder er selvfølgelig et alternativ for restaurantene som foretrekker det i stedet, sier Håvard Skaug, produktsjef Gule Sider Søk. Og fortsetter:

- Potensielle gjester kan velge restaurant etter nasjonalitet, atmosfære og miljø, etter geografisk plassering og selvfølgelig etter prisklasse. Om spisestedet har et tilbud for de som ønsker å røyke eller om det er barnevennlig, er ytterligere med på å gi de som vurderer spisested valgmuligheter. Alt blir søkbart og gjestene kan sammenligne tilbudene, forteller Skaug.

Vis spiskartet ditt
Har du lyst til å vise frem spisekartet ditt i Restaurantguiden, kan du nå gjøre det på en helt ny måte. I et felt på nettsiden kan leserne bla i kartet ditt omtrent som de gjør når de sitter ved bordet hos deg.

Kart viser vei
For folk som har lyst til å spise hjemme, men som vil ha noe ekstra godt, er det selvfølgelig mulig å søke på Take away.

Ikke nok med det; det blir også kartvisning slik at det er enkelt for gjestene å finne frem.

Ring tilbake-funksjonen sikrer at restaurantene lett kan følge opp de som ønsker å bestille bord.

Helt nytt i katalogen
Og for den som tror at nå er det bare nettet som gjelder, viser undersøkelser at hele 2 millioner av oss bruker katalogen i løpet av et år.

- Restaurantguiden i den trykte katalogen har i tillegg til alfabetisk oppføring, en svært informativ del med bilder av restaurantene og symboler som viser nasjonalitet, type mat etc., sier Anita Parvin, produktsjef for Gule Sider og fortsetter:

Felles symboler
- Enten gjestene dine velger nettet eller den trykte utgaven av Gule Sider, vil de finne at symbolbruken er lik og at det er lett å kjenne seg igjen. En stor fordel er det også at et helt nytt design gjør det lett å finne frem til ønsket spisested.

Betydelig for Apéritif
- Vi er selvfølgelig stolte av å bli valgt som samarbeidspartner for den største aktøren i Norden for slike tjenester som Eniros Gule Sider jo er, sier Jan H. Amundsen i Apéritif og fortsetter:

- Dette vil garantert også bety mye for besøket på aperitif.no. Siden vi skal levere det redaksjonelle stoffet om mat og drikke til Restaurantguiden på nettet, vil enda flere oppdage nettstedet vårt og trafikken øke. Når vi eksempelvis legger ut en smakebit for en av testene våre, vil leseren bli flyttet direkte fra Gule Sider Internett til aperitif.no, sier Amundsen til slutt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen