Norgesmesterskap i baristakunst 2004

SCAE Norge (Special Coffee Association of Europe) ønsker alle store og små baristaer vellkommen til årets Norgesmesterskap i baristakunst. I år avholdes mesterskapet på Rica Hell Hotell på Stjørdal 16.04.2004-17.04.2004.
Redaksjonen
06 Februar 2004 - 01:00

Det blir avholdt 10 forskjellige kvalifiseringer, fordelt på 8 forskjellige konkurransesteder. Du velger selv ditt konkurransested.

2 dommere vil reise rundt og dømme alle kvalifiseringene. Disse er: Halvard Amble fra Det Norske Baristalandslaget og regjerende Norgesmester Eirik Johnsen. Dommerne vil være tilgjengelig for spørsmål før kvalifiseringene starter.

Dato

Sted

By

Kontaktperson

Telefon

10.02.04

Soria Moria

Oslo

Kaveh Atai

22797070

11.02.04

Soria Moria

Oslo

Kaveh Atai

22797070

12.02.04

Soria Moria

Oslo

Kaveh Atai

22797070

13.02.04

Laura Coffeeshop

Kristiansand

Laura Capuano

38071714

14.02.04

Kafferiet

Horten

Thea Lundevoll

33039699

16.02.04

Invit

Ålesund

Nina Viddal

92039365

17.02.04

Dromedar

Bergen

Marthe Evensen

93002559

18.02.04

Dromedar

Trondheim

Preben Osterhof

91726650

19.02.04

Lille Torget

Mosjøen

Rune Andersen

75170414

20.02.04

Helmersens Delikatesser

Tromsø

Sindre Helmersen

77654050

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her