Norgesmesterskapet i baristakunst 2003

Årets store begivenhet for alle landets baristaer og kaffebarer nærmer seg. Jakten på Norges beste barista starter i slutten av oktober.

Det er gjort klart for lokale kvalifiseringer i åtte byer, og kappstridene starter allerede 30. oktober i Tromsø. Etter dette skal det strides i:
w Mosjøen 2. november
w Stjørdal 29. oktober
w Ålesund 6. november
w Bergen 7. november
w Kristiansand 12. november
w Horten 13. november
w Oslo 19.-20.-21. november.

Selve Norgesmesterskapet arrangeres i samarbeid med Norges Varemesse på Lillestrøm og avvikles under Storhusholdningsmessen 4.-7. februar 2003. Arrangementet går over fire hele dager hvor to dager er avsatt til kvartfinaler, én dag til semifinaler og til slutt finalen fredag 7. februar.

I tillegg vil det bli arrangert Nordisk Lagmesterskap og "Battle Of The Giants", et mestermøte mellom regjerende nordiske mestre.

Arrangøren bak evenementet er SCAE Norge som er en non-profit organisasjon drevet på frivillig basis, med mål om å øke folks interesse og forståelse for spesialkaffe. Organisasjonen er til for alle baristaer, kaffebarer, kaffebrennerier, leverandører og alle andre med lidenskap og kjærlighet for kaffe og espresso.

NM 2003 er det sjette i rekken. Interessen og forventningene er store og hele kaffe-Norge gleder seg!!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen