Norske kamskjell mot beinmargskreft

EEF tok med The Flying Culinary Circus til London og sponset et veldedighetsarrangement med norske kamskjell.

De fire unge norske kokkene Tor Jørgen Kramprud Arnesen, Trond Svendgård, Hans Kristian Larsen og Mathias Spieler Bugge utgjør kokketeamet The Flying Culinary Circus ( http://www.fccircus.com ) som reiser verden rundt og tilbereder kulinariske delikatesser for de helt store anledninger.

Superkjendissamling
Etter opptredener i Tintswalo Atlantic, Cape Town og Burj al Arab, Dubai var de nylig ansvarlig for serveringen til en superkjendissamling i The Mayfair Hotel i London, til inntekt for ACLT, The African Caribbean Leukaemia Trust. Dette er en veldedig stiftelse som bidrar til operasjoner for mørkhudede med benmargskreft, frontet av The Duchess of York, Sarah Ferguson.

I tillegg til de sponsede råmarinerte kamskjellene som ble servert med eple & wasabisorbet (nedfrosset med flytende nitrogen) og ponzusaus, sto også norsk kongekrabbe og varmrøykt norsk laks på menyen for de vel 110 høyt profilerte og velstående gjestene.

Bød 50 000 kroner
Restauranteier John Vincent gikk seirende ut av budrunden da de norske kokkenes tjenester ble auksjonert bort til det gode formål: Han bød NOK 50.000 for å få teamet hjem og lage middag til seg og kona på deres 10-års bryllupsdag.

En annen av gjestene bød like høyt og vant også besøk av det talentfulle norske kokketeamet, som altså bidro med NOK 100.000 til det gode formål - bare ved å gjøre det de kan og liker best å gjøre.

aha neste
Neste oppgave for det flygende norske kokkesirkuset er kokkelering i forbindelse med Nobelkonserten i desember og i VIP-området ved flere av konsertene under avslutningsturneen for aha, som for øvrig avsluttes i Oslo Spektrum 4. desember 2010.

Foto: Morten Nymoen/EFF

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen