Norske kokker i spansk film

En spansk film med norske kokker er med i Berlins filmfestival.
Redaksjonen
15 Februar 2008 - 10:00

Det handler om den spanske dokumentarfilmen The chicken, the fish and the king crab. Det er en film som handler om Bocuse d'Or.
 
Filmen har mye innhold fra Norge, skriver Aftenbladet.no. Slikt sett kan det bli mye god reklame for fedrelandet.
 
Stjernelag
Filmen har blant annet med Eyvind Hellstrøm, Terje Ness og Sven Erik Renaa. 
 
Filmen er delvis innspilt i Stavangerområdet og Finnmark.
 
Årsaken til dette er at norsk kveite og norsk kongekrabbe var utvalgte ingredienser til Bocuse d'Or i 2007.
 
To kategorier
Filmen er antatt i kategoriene Berlinale Special og Berlinale Culinary Cinema - Eat, See and Drink

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har du denne dressingen i kjøleskapet, kan du lage mye godt
Dagens rett

Har du denne dressingen i kjøleskapet, kan du lage mye godt

Green Goddess-dressingen gir liv til alt fra kål og hjertesalat til grillet kylling fra butikken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa
+
Mat og vin i kombinasjon

Mais i sesong og hvitvin fra Spania som sammen drar deg baklengs inn i fuglekassa

Med slike råvarer og flasker er det lett å holde løftet. Bare prøv selv.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har du denne dressingen i kjøleskapet, kan du lage mye godt
Dagens rett

Har du denne dressingen i kjøleskapet, kan du lage mye godt

Green Goddess-dressingen gir liv til alt fra kål og hjertesalat til grillet kylling fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unike sørafrikanere med klassikerstatus
+
Godbiter i pollisten

Unike sørafrikanere med klassikerstatus

Opprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag lager du hele middagen på grillen
Dagens rett

I dag lager du hele middagen på grillen

Det vil si pestosausen er unntaket. Vi kan love masse smak og det på kort tid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren
+
Ukens vin

Når du ikke er helt klar for å ta farvel med sommeren

Denne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her