LEDIG STILLING

Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg

Når Oslo åpner, øker vi vår kursaktivitet – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.
Maya Borrevik
15 April 2021 - 14:16

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2021 øker vi aktivitetene våre ytterligere, og dermed også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementsansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere.

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du bør være utdannet vinkelner. Har du også arbeidet som kokk, har du et fortrinn. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere, enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner. Disse gjennomfører vi på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim, og andre byer står for tur.

Du skal delta i planlegging og gjennomføring av arrangementene. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål. God skriftlig fremstillingsevne er nok en fordel.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel, og kan sette deg inn i våre dataløsninger som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel.  

Skriftlig søknad med cv sendes per e-post til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no.
Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 1. mai 2021.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her