Ny akevitt lansert

En ny ekslusiv akevitt - Skipper Worse Aquavit er lansert. Alexander Kiellands romanfigur Skipper Worse var en munter levemann, og drikken er tilegnet de muntre menn og kvinner som vet å sette pris på livets goder.

Til forskjell fra andre akevittyper, er Skipper Worse Aquavit en akevitt som passer godt alene, uten følge av mat. Skipper Worse Aquavit er lagret på gamle sherryfat i over 5 år. Det har gitt akevitten et utsøkt harmonisk preg. Smaken er mild, med et avdempet krydderbilde. I tillegg er den beriket med fine toner av røkt malt - som var svært vanlig for akevitter laget på Skipper Worses tid, heter det i en pressemelding.
 
- Vi tror akevitten har et stort potensial i markedet, fordi den er lokalt forankret og er en ny og anderledes akevitt-type, sier Roar Hasle.

 
Skipper Worse Aquavit er laget spesielt for salg i barer og restauranter, og vil også bli å finne i Vinmonopolets bestillingsutvalg (varenr. 39545, kroner 349). I første omgang vil akevitten produseres i 10 000 eksemplarer i Norge, før en vil vurdere om en skal gå inn på andre markeder som også kan inkludere eksportmarkedet.
 
Konseptet Skipper Worse Aquavit er utviklet etter idé av reklamemannen Roar Hasle. Destillatør og produktutviklingssjef Halvor Heuch hos Arcus Produkter er ansvarlig for utvikling av akevitten.
16.05.99
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen