Ny journalist til Horecanett

Apéritif har knyttet til seg en ny medarbeider for å styrke satsingen på Horecanett. Pål Gleditsch (40) har allerede begynt i jobben.

- Internett er fortsatt et medium i sterk vekst og samtidig har det stort potensial for videre utvikling. Jeg har stor tro på nettsteder som jobber i nisjer og segmenter. Det er fordi det er lettere å tilpasse innholdet til målgruppen og at man ikke må være best i et bredt spekter av emner.

 - Det holder å være god der man skal være best. Er man for eksempel interessert i fotball vil det være naturlig å oppsøke et nettsted eller en del av et nettsted som konsentrerer seg om dette. På samme måte ser jeg det som naturlig at folk i denne bransjen besøker horecanett på jevn basis, sier han.

Og med jevn basis mener han at det betyr hver dag
- Det er målet, ja. Horecanett er viktig for bransjen. Det må være så bra at det er et sted bransjefolk MÅ innom hver dag. Det vil også komme flere tjenester enn de som ligger der i dag og som gir økt nytteverdi for brukerne slik at det ikke er nyhetene som alene er drahjelpen, sier han.

Samtidig understreker han at dette ikke er en enmannsjobb
- Det er flere tusen ansatte i denne bransjen, og derfor er det viktig å presisere at jeg trenger både innspill, tips og kontakter. Det er lettere for tusenvis av mennesker å bidra til å skape et mer aktivt nettsted enn det er for én mann, sier han.

Pål har tidligere blant annet jobbet i Nordlys, NRK, Dagbladet, TV3 og de siste årene som prosjektleder og ansvarlig redaktør i TV-guiden Programbladet. Han har lang erfaring som journalist, prosjektleder, redaktør, programleder og var dessuten med på den første internettbølgen.

Dermed er det bare å kontakte ham hvis du har noe på hjertet.

Du treffer Pål på:
Mobil: 915 94 848

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen