Ny journalist til Horecanett

Apéritif har knyttet til seg en ny medarbeider for å styrke satsingen på Horecanett. Pål Gleditsch (40) har allerede begynt i jobben.
Redaksjonen
18 Januar 2007 - 13:13

- Internett er fortsatt et medium i sterk vekst og samtidig har det stort potensial for videre utvikling. Jeg har stor tro på nettsteder som jobber i nisjer og segmenter. Det er fordi det er lettere å tilpasse innholdet til målgruppen og at man ikke må være best i et bredt spekter av emner.

 - Det holder å være god der man skal være best. Er man for eksempel interessert i fotball vil det være naturlig å oppsøke et nettsted eller en del av et nettsted som konsentrerer seg om dette. På samme måte ser jeg det som naturlig at folk i denne bransjen besøker horecanett på jevn basis, sier han.

Og med jevn basis mener han at det betyr hver dag
- Det er målet, ja. Horecanett er viktig for bransjen. Det må være så bra at det er et sted bransjefolk MÅ innom hver dag. Det vil også komme flere tjenester enn de som ligger der i dag og som gir økt nytteverdi for brukerne slik at det ikke er nyhetene som alene er drahjelpen, sier han.

Samtidig understreker han at dette ikke er en enmannsjobb
- Det er flere tusen ansatte i denne bransjen, og derfor er det viktig å presisere at jeg trenger både innspill, tips og kontakter. Det er lettere for tusenvis av mennesker å bidra til å skape et mer aktivt nettsted enn det er for én mann, sier han.

Pål har tidligere blant annet jobbet i Nordlys, NRK, Dagbladet, TV3 og de siste årene som prosjektleder og ansvarlig redaktør i TV-guiden Programbladet. Han har lang erfaring som journalist, prosjektleder, redaktør, programleder og var dessuten med på den første internettbølgen.

Dermed er det bare å kontakte ham hvis du har noe på hjertet.

Du treffer Pål på:
Mobil: 915 94 848
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her