Ny LeCanard før jul

Nye eiere sikter ikke mot Michelin-stjerne.

- Ingenting er formalisert, men vi jobber med en potensiell overtager. Vårt håp er at det vil ta en måned, maks to, før en ny driver er på plass, sier styreleder Carl Erik Krefting i selskapet Canard AS til Oslopuls.no. Han håper på nyåpning i god tid før jul.

Før sommeren fikk daglig leder Nicolas Blomgren Facchin jobben som administrerende direktør for Terje Ness' og Rune Pals selskap Maneo AS, som åpner restaurantkomplekset Onda på Aker Brygge i september.

Store deler av personalet ble med , inkludert kjøkkensjef Jonathan Howell.

Søylen Eiendom, som eier villaen som huser Le Canard, har tatt over driftsselskapet og håper altså å ha nye driver av restauranten på plass i løpet av kort tid.

Krefting sier det ikke nødvendigvis bør være et mål å beholde Michelin-stjernen. Han mener en stjerne kan skremme bort kunder og påpeker at en del potensielle kunder, både bedrifter og i det offentlige, har restriksjoner mot å gå på Michelin-restauranter.

Dermed vil nye LeCanard legge seg på et mer «folkelig» nivå, og Krefting ser for seg en økt satsing på uteservering og lunsj.

Le Canard omsatte for over 11 millioner kroner i fjor. Resultatet endte på minus 692 000 kroner.

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen