Ny leder i NKL

Ruth-Hege Holst er ansatt som daglig leder i NKL.
Redaksjonen
26 Mars 2009 - 12:00

Hun tiltrer i stillingen innen sommeren.
 
Holst har kokkefagbrev fra Hotel Neptun, Bergen i 1987. Der fikk hun sans for det franske kjøkken.
 
Klassisk kokekunst
Etter endt læretid utforsket hun den klassiske kokekunsten som kokk hos Christian Plumail, Auberge de l'Esrerel i Juan-les-Pînes.
 
I Frankrike oppdaterte hun seg på fransk språk og konditorkunst hos Lenôtre i Paris.
 
Mer studier
Etter endt studieopphold i Frankrike begynte hun i 1989 på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med studier i kjøkken- og restaurantadministrasjon.
 
Holst fullførte sin Master of Science i internasjonal hotell- og reiselivsadministrasjon ved Cornell University, USA, og Norsk Hotellhøgskole. I tillegg har hun studert britisk politikk og sosialhistorie i Cambridge, England.
 
Reiselyst
Jakten på de gode smaksopplevelsene, kombinert med stor reiselyst, førte henne verden rundt. Hotell- og restaurantbransjens mange stipender for unge kokker førte henne til Frankrike, Singapore, Hongkong og Bangkok.
 
Holst har internasjonal arbeidserfaring fra salg og markedsføring av norske merkevarer i engelsk- og fransktalende markeder.
 
Internasjonalt salg
I tillegg til en rekke styre- og lederverv har hun også arbeidet med internasjonalt salg på Figgjo AS, undervist ved Høgskolen i Stavanger, vært daglig leder ved Gastronomisk Institutt og kontroller ved Grand Hotel i Oslo.
 
Hun har bred erfaring innen prosjektledelse og forretningsutvikling fra nasjonale og internasjonale prosjekter.
 
Nå ser hun frem til å ta fatt på arbeidet som tilrettelegger for alle medlemmene i NKL, prosjektene der, kokkelandslagene og å jobbe med samarbeidspartnere.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass
Ukens drink

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass

Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker
Ukens kake
Sjokoladekake med pærer og kanel

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker

Sjokolade og kanelkrydrete pærer er en veldig god kombinasjon som blir ekstra vellykket i form av denne kaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass
Ukens drink

Slik lager du Brandy Alexander - drink og dessert i samme glass

Kremete og fyldig, søt og krydret - dette er en farlig god klassiker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker
Ukens kake
Sjokoladekake med pærer og kanel

Denne supersaftige kaken har bare smaker alle liker

Sjokolade og kanelkrydrete pærer er en veldig god kombinasjon som blir ekstra vellykket i form av denne kaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Strålende californiske Rhône-old-school-viner
+
Godbiter i pollisten

Strålende californiske Rhône-old-school-viner

Modellen er det beste fra Châteauneuf-du-Pape, men uten den høye alkoholen. Viner som dessuten representerer nyere californisk vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin
+
Ukens vin

Selv om budsjettet er 179,90, får du knallgod vin

Utrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Unik sjanse for elskere av Chianti Classico: Nyt 8 flotte viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 06. oktober

Unik sjanse for elskere av Chianti Classico: Nyt 8 flotte viner

Smak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her