Ny mann til Bevco

Hans-Oscar Fossum er ansatt som salgskonsulent i Bevco AS. Der skal han ha hovedansvar for likør og spritprodukter.
Redaksjonen
07 Februar 2007 - 22:15

Fossum kommer fra restaurantbransjen hvor han har arbeidet som bartender i flere år.

- Jeg har blant annet jobbet på Håndverkeren restaurant, Teaterkjelleren og Ottos bar. Ellers har jeg jobbet en del i bedrifter utenfor Oslo, sier Hans-Oscar Fossum.

- Jeg fikk et tilbud av Arne Sommerfeldt i Bevco som jeg ikke kunne si nei til. Dessuten har jeg jobbet med produktene tidligere. Det jeg skal gjøre er å reise rundt og selge produktene, blant annet Dooley's, sier Fossum.

Unggutt
Fossum har ennå ikke fylt 25 år, det gjør han først i slutten av mars. Således er han nok en av de yngste som skal reise rundt til barer og restauranter for å selge.

- Jeg er nok en av de yngste, ja - og jeg er veldig takknemmelig for at jeg får prøve meg, sier han.

Fossum mener det er en spennende bransje, og har som nevnt erfaring. I tillegg har han utdannelse fra universitetet. Men han synes det var på tide å prøve noe nytt.

- Det var morsomt å jobbe i bar, men arbeidstiden var ikke akkurat gunstig. Så det var rett og slett på tide å prøve noe annet, og da dette tilbudet kom sa jeg ja, forteller han.

Mye reising
- Målet må jo bli at Dooley's skal inn på flere barer i Norge. Foreløpig er salget størst på polet og på Tax free, men det skal vi endre på. Så det blir mye reising rundt omkring i Norge. Jeg tror produktene snakker for seg, sier Fossum, som begynte i jobben 1. februar.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

At noe så enkelt kan smake så godt
Dagens rett

At noe så enkelt kan smake så godt

Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her