Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.

Det er en erfaren hotell- og restaurantleder Mack Ølbryggeri nå ansetter som ny salgs- og markedsdirektør. Kari H. Slaattelid har lang erfaring fra virksomheter både i Tromsø og i andre deler av landet. De siste fire årene har hun vært daglig leder og ansvarlig redaktør for TVTromsø.
 
Slaattelid er utdannet blant annet på Norsk hotellhøgskole og gjennom A-Pressens topplederprogram. Hun har blant annet vært salgssjef på Grand Nordic Hotell Tromsø, daglig leder for Dickens i Bergen og hotelleder ved Bardufosstun kurs- og treningssenter.
 
Slaattelid skal bidra til å utvikle salgs- og markedsapparatet til bryggeriet, både strategisk og operativt, og vil være en del av ledergruppen i selskapet.
- Kari H. Slaattelid har de kvaliteter vi søkte etter hos vår nye direktør. Den solide erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og hennes evne til å snu TVTromsø fra et underskuddsforetak med uviss framtid, til et sunt selskap med en solid posisjon i markedet, veide tung da vi besluttet å ansette henne, sier administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.
 
Han trekker spesielt fram hennes aktive og systematiske salgs- og markedsarbeid, kombinert med sunn kostnadsstyring, da hun ledet snuoperasjonen i TV-selskapet.
- Som en kjent merkevare, med produkter de fleste har en mening om, var det viktig å finne en salgsleder med kompetanse på markedskommunikasjon. Slaattelids mediebakgrunn og erfaring med blant annet å bygge merkevaren TVTromsø, vil være til hjelp for Mack i vår videre prosess med å bygge og posisjonere våre produkter og selskapet, sier Bredrup.
 
Mack er et av landsdelens sterkeste merkevarer og bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper.
- Dette er den mest spennende og samtidig mest utfordrende stillingen innen salgs- og markedsføring i Nord-Norge. Jeg ser fram til å starte arbeidet med å løfte denne tradisjonsrike virksomheter videre, samtidig som jeg er ydmyk overfor de verdier som er bygget i bryggeriets kvalitetsprodukter gjennom mer enn 125 år, sier Kari Slaattelid. Hun vil tiltre stillingen senest 1. oktober.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen