Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.

Det er en erfaren hotell- og restaurantleder Mack Ølbryggeri nå ansetter som ny salgs- og markedsdirektør. Kari H. Slaattelid har lang erfaring fra virksomheter både i Tromsø og i andre deler av landet. De siste fire årene har hun vært daglig leder og ansvarlig redaktør for TVTromsø.
 
Slaattelid er utdannet blant annet på Norsk hotellhøgskole og gjennom A-Pressens topplederprogram. Hun har blant annet vært salgssjef på Grand Nordic Hotell Tromsø, daglig leder for Dickens i Bergen og hotelleder ved Bardufosstun kurs- og treningssenter.
 
Slaattelid skal bidra til å utvikle salgs- og markedsapparatet til bryggeriet, både strategisk og operativt, og vil være en del av ledergruppen i selskapet.
- Kari H. Slaattelid har de kvaliteter vi søkte etter hos vår nye direktør. Den solide erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og hennes evne til å snu TVTromsø fra et underskuddsforetak med uviss framtid, til et sunt selskap med en solid posisjon i markedet, veide tung da vi besluttet å ansette henne, sier administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.
 
Han trekker spesielt fram hennes aktive og systematiske salgs- og markedsarbeid, kombinert med sunn kostnadsstyring, da hun ledet snuoperasjonen i TV-selskapet.
- Som en kjent merkevare, med produkter de fleste har en mening om, var det viktig å finne en salgsleder med kompetanse på markedskommunikasjon. Slaattelids mediebakgrunn og erfaring med blant annet å bygge merkevaren TVTromsø, vil være til hjelp for Mack i vår videre prosess med å bygge og posisjonere våre produkter og selskapet, sier Bredrup.
 
Mack er et av landsdelens sterkeste merkevarer og bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper.
- Dette er den mest spennende og samtidig mest utfordrende stillingen innen salgs- og markedsføring i Nord-Norge. Jeg ser fram til å starte arbeidet med å løfte denne tradisjonsrike virksomheter videre, samtidig som jeg er ydmyk overfor de verdier som er bygget i bryggeriets kvalitetsprodukter gjennom mer enn 125 år, sier Kari Slaattelid. Hun vil tiltre stillingen senest 1. oktober.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen