Ny sjef for Bryggeriforeningen

Halfdan K. Olafssøn er tilsatt som direktør i Bryggeriforeningen.

Olafssøn har lang fartstid i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt.
- Det er en spennende og krevende jobb jeg går til, sier Olafssøn.
- Bryggeribransjen i Norge er midt oppe i en lang og tøff periode preget av store omstillinger. Jeg anser at bransjen har både livskraft og evner til å fortsette som en viktig bidragsyter til verdiskapningen i Norge, fortsetter Olafssøn. I tråd med dette peker Olafssøn på at rammevilkårene for bransjen må revurderes dersom vi på sikt skal kunne beholde bryggeridrift her i landet.

- Bryggeriforeningen skal være samlingspunktet og talerøret for bransjen. Det gir styrke at aktørene står samlet og arbeider på felles agenda. Derfor er det beklagelig at noen har valgt å  melde seg ut av et dette samarbeidet. Følgelig, blir det viktig for meg å samle de gode og positive kreftene, både internt i bransjen og i forhold til myndigheter, handel, interesseorganisasjoner og andre som har interesser i forhold til bryggeribransjen, poengterer Olafssøn. Han overtar stillingen etter Helge Hasselgård, som er tilsatt som ny administrerende direktør i Dagligvareleverandørenes Forening.

Halfdan Olafssøn er utdannet sivilingeniør og bryggerimester. Han er i dag bl.a. styreleder for Bryggeriforeningens emballasjeselskap Rentpack AS, styreleder i Norsk Resirk AS, samt styremedlem i Den Skandinaviske Bryggerhøjskolen. Han har tidligere vært mange år i Ringnes, jobbet deretter over 10 år både nasjonalt og internasjonalt for Coca-Cola før han kom tilbake til Ringnes i 2003 som Supply Chain Director . Det siste halvåret har han arbeidet for Carlsberg Group Supply Chain i København.

Kilde: Bryggeriforeningen

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen