Ny sjef for Bryggeriforeningen

Halfdan K. Olafssøn er tilsatt som direktør i Bryggeriforeningen.
Redaksjonen
09 Februar 2006 - 09:10

Olafssøn har lang fartstid i bransjen, både nasjonalt og internasjonalt.
- Det er en spennende og krevende jobb jeg går til, sier Olafssøn.
- Bryggeribransjen i Norge er midt oppe i en lang og tøff periode preget av store omstillinger. Jeg anser at bransjen har både livskraft og evner til å fortsette som en viktig bidragsyter til verdiskapningen i Norge, fortsetter Olafssøn. I tråd med dette peker Olafssøn på at rammevilkårene for bransjen må revurderes dersom vi på sikt skal kunne beholde bryggeridrift her i landet.

- Bryggeriforeningen skal være samlingspunktet og talerøret for bransjen. Det gir styrke at aktørene står samlet og arbeider på felles agenda. Derfor er det beklagelig at noen har valgt å  melde seg ut av et dette samarbeidet. Følgelig, blir det viktig for meg å samle de gode og positive kreftene, både internt i bransjen og i forhold til myndigheter, handel, interesseorganisasjoner og andre som har interesser i forhold til bryggeribransjen, poengterer Olafssøn. Han overtar stillingen etter Helge Hasselgård, som er tilsatt som ny administrerende direktør i Dagligvareleverandørenes Forening.

Halfdan Olafssøn er utdannet sivilingeniør og bryggerimester. Han er i dag bl.a. styreleder for Bryggeriforeningens emballasjeselskap Rentpack AS, styreleder i Norsk Resirk AS, samt styremedlem i Den Skandinaviske Bryggerhøjskolen. Han har tidligere vært mange år i Ringnes, jobbet deretter over 10 år både nasjonalt og internasjonalt for Coca-Cola før han kom tilbake til Ringnes i 2003 som Supply Chain Director . Det siste halvåret har han arbeidet for Carlsberg Group Supply Chain i København.

Kilde: Bryggeriforeningen

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao
Dagens rett

Slik gir du torsken et ekstra kick a la bacalao

Torsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen
Dagens rett

Ferskt kjøtt og suppe er den aller beste søndagsmiddagen

Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Denne tar litt tid, men det har de fleste på en søndag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her