Ny sjef i Måltidets Hus

Ny sjef i Måltidets Hus

Arna Smistad er ansatt som ny daglig leder i Måltidets Hus og NCE Culinology.
20 November 2013 - 16:31

Arna Smistad begynner i jobben etter nyttår, melder Måltidets Hus og NCE Culinology.

48-åringen har bred erfaring innen ledelse. Hun har blant annet jobbet som adm. direktør i PAM AS, eierselskapet bak pizzakjeden Dolly Dimples. Dessuten har hun vært HR-sjef og kommunikasjonsansvarlig i oljeselskapet Dong Energy. Hun er utdannet kokk og diplomøkonom fra Norsk Hotellhøgskole og BI.

De siste årene har hun vært selvstendig næringsdrivende innenfor bedriftsrådgivning.

– Vi er glade for at Arna Smistad blir ny leder for matklyngen NCE Culinology og Måltidets Hus. Hun har akkurat den bakgrunnen og ikke minst de personlige egenskapene som vi ønsker oss, med kunnskap om matnæringen, kommersiell bakgrunn og god ledelseserfaring. Vi ser frem til at hun tar fatt på jobben, sier styrelederne Pernilla Siberg Nakken og Knud Daugaard i NCE Culinology og Måltidets Hus.

- Det er fint å registrere at både folk og bedrifter har stort engasjement for næringen og målet om å jobbe for kvalitetsmat til folk flest. Vår oppgave er å skape rom for verdiskapning hos partnerne i klyngen, sier Arna Smistad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning
Dagens rett

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning

Ta for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning
Dagens rett

Lag en liten festmeny med krabbe - og en sommerlig søt avslutning

Ta for deg av sesongens beste råvarer og lag et festmåltid med krabbe denne helgen. Prøv denne deilige treretters menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her