Ny storgrossist for HoReCa

Inter Logistikk blir storleverandør av drikkevarer.

- Et enda bedre tilbud til Horeca, sier Christian Nielsen, daglig leder i selskapet Inter Logistikk AS, som blir storleverandør av drikkevarer til HORECA.

Selskapet som tidligere kun fraktet vin for diverse grossister har gått i partnerskap med ni importører om å danne et konkurransedyktig alternativ til etablerte storaktører. Inter Logistikk lagerfører til sammen 1000 forskjellige produkter innen vin, øl, sprit, og leskedrikker fra hele verden.

- Vi satser på et variert utvalg produkter av ledende merkevarer til attraktive priser, og naturligvis gode volumrabatter, understreker Nielsen i en pressemelding.

Inter Logistikk kommer i 2011 til å ha en omsetning på omkring 50 millioner kroner, og har som ambisjon å øke markedsandelen i kommende treårsperiode.

De øvrige partnerne i Inter Logistikk er AR Wines, Bakken Vin og Gourmet, Barramon, Cenlini vin, Global Beverages, Just in Case, Rufi Norway, Vininor og Vitaca. Inter Logistikk har også et nært samarbeid med Norsk Vinfagskole.

Selskapet samarbeider med produsenter i Frankrike, Italia, Spania, Tyskland, Portugal, Østerrike, Sveits, Syd Afrika, New Zealand, Chile, Tyrkia og India.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen