Ny vinimportør kapret Bocuse d'Or

B & R Wine blir eksklusiv vinpartner.

B & R Wine AS er siste tilskudd til stammen av vinimportører i Norge, men har knyttet til seg medarbeidere med lang fartstid i bransjen. Selskapet starter også med prestisjekunden Bocuse d'Or i porteføljen. Avtalen gjelder for 2011, 2012 og 2013.

- For oss er det spennende å få være med B & R Wine allerede fra oppstarten" sier Leni Stålvik i Bocuse d'Or Norge i en pressemelding.

- De skal lete frem de beste produsentene - vi leter etter de beste kokkene. Målet er å bidra til positiv utvikling sammen.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med de fremste i landet innen kokekunst og ser på dette som en fantastisk mulighet for å kommunisere kvaliteten på vår portefølje og mange spennende mat og vin- kombinasjoner. Vi ser frem til å følge Norges kommende stjerne fra Årets kokk i februar 2011, via Bocuse d'Or Europe 2012 i Belgia og helt til toppen av pallen i Lyon i februar 2013, sier daglig leder og partner Jens Beisland.

Beisland kommer fra Vinordia AS, hvor han var daglig leder fra 2007. Tidligere har han jobbet som produktsjef i Moestue Grape Selections AS og var med på å starte opp Eureka Wine. Han har også lang erfaring som vinkelner fra Restauranter som Bagatelle og Le Canard samt at han har deltatt i både VM, Nordisk og NM for vinkelnere på 90-tallet.

Med på laget har han Christian Ress og Anette Rambøl. Ress er initiativtaker og partner i B & R Wine, og ble i 2010 driver av familieeiendommen Weingut Balthasar Ress. Eiendommen er en av de opprinnelige VDP-medlemmene og satser på blant annet på spontanfermentering og minimal filtrering.

Rambøl er ansatt som markedssjef, og har blant annet erfaring fra Restaurant Bagatelle, Statholdergaarden, WineTailor, Red & White og LVMH.

I tillegg til nye viner fra Weingut Balthasar Ress vil B & R Wine AS lansere nye produkter og leverandører fra Tyskland, Frankrike og Italia. Selskapet vil satse på en grønn profil, og vil søke til partnere og kunder som har dette i fokus, heter det i pressemeldingen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen