Nyåpning på Lanternen

Lanternen Bar og Restaurant i Kragerø har åpnet med nye drivere.

- Noen av Norges dyktigste kokker vil jobbe her i sommer og vi vil bidra til å gi Kragerø et enda bedre restauranttilbud, sier daglig leder Christian Hjelmtvedt.
 
Fokus på mat
Hjelmtvedt er nettopp blitt ferdig med en bachelorgrad fra Norsk Hotellhøyskole, men han er også utdannet kokk og har jobbet innen bransjen både i Oslo og Stavanger.
 
- Vi ønsker å fokusere på maten og bli et godt matsted. Noen av Norges dyktigste kokker vil jobbe her i sommer, men likevel ønsker vi å fremstå som en folkelig restaurant, sier han.
 
Dreven gjeng
Han har hentet inn kokker og servitører fra kjente restauranter som Stadtholdergaarden, Smak av Oro, Grand Hotell, Tango Bar og kjøkken, Engø Gård og Paparazzi. I tillegg vil selvsagt mange lokale servitører jobbe på stedet. Til sammen vil restauranten ha 35 ansatte.
 
Fint besøk
I midten av juli kommer kaptein på kokkelandslaget, Gunnar Hvarnes, sammen med landslagskokken Andreas Myhrvold for å lage mat.
 
- Vi ønsker å bidra til at Kragerø får et enda bedre restauranttilbud. Vi tenker langsiktig og ønsker å drive restauranten i mange år fremover. Nå er vi spent på hvordan vi blir mottatt, sier Hjelmtvedt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen