Nye tegninger av "rockehotell"

Det er lagt fram nye arkitekttegninger for det planlagte «rockehotellet» i Namsos. Om alt går etter planen, vil både hotellet og nabobygget Rock City stå ferdig sommeren 2010.
Redaksjonen
27 Oktober 2008 - 17:00

- Vi er godt fornøyd med de nye hotelltegningene. De er helt ferske. Vi har knapt sett dem selv, sier daglig leder Jarle Rasmussen og prosjektleder Lars Lauten i Vestre Havn Bygg AS.
 
Opprinnelig var hotellet planlagt som et forholdsvis langt og smalt bygg. Det er ikke lenger aktuelt.
 
- Det er flere årsaker til at arkitektene har omarbeidet prosjektet. Det har kommet mange innspill om at Namsos har behov for et signalbygg i denne delen av byen. Det er også ønskelig at flest mulig av hotellrommene har utsikt mot sjøen. Dessuten har grunnforholdene spilt inn, sier Lars Lauten.
 
30 meter
Hotellet blir et bygg på åtte etasjer. Bygget vil bli tilnærmet kvadratisk og ha en fasade av glass.
 
- Hotellet vil fortsatt bestå av 100 gjesterom med nødvendige fasiliteter. Hotellets plenumssal vil som tidligere planlagt være lokalisert i Rock City-bygget på nabotomten, sier Lauten til Namdalsavisa.
 
112 millioner
- Kostnadsrammen er 112 millioner kroner. Eksakt kostnad vet vi ikke før anbudsrunden er gjennomført. At det nå er roligere tider i bygg- og anleggsbransjen, kan få betydning for prisene, sier Rasmussen.
 
I tilknytning til hotellet skal det være konsertsal, lydstudio, kulturskole og kino. Derav kallenavnet "rockehotell".

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her