Nye tegninger av "rockehotell"

Det er lagt fram nye arkitekttegninger for det planlagte «rockehotellet» i Namsos. Om alt går etter planen, vil både hotellet og nabobygget Rock City stå ferdig sommeren 2010.
Redaksjonen
27 Oktober 2008 - 18:00

- Vi er godt fornøyd med de nye hotelltegningene. De er helt ferske. Vi har knapt sett dem selv, sier daglig leder Jarle Rasmussen og prosjektleder Lars Lauten i Vestre Havn Bygg AS.
 
Opprinnelig var hotellet planlagt som et forholdsvis langt og smalt bygg. Det er ikke lenger aktuelt.
 
- Det er flere årsaker til at arkitektene har omarbeidet prosjektet. Det har kommet mange innspill om at Namsos har behov for et signalbygg i denne delen av byen. Det er også ønskelig at flest mulig av hotellrommene har utsikt mot sjøen. Dessuten har grunnforholdene spilt inn, sier Lars Lauten.
 
30 meter
Hotellet blir et bygg på åtte etasjer. Bygget vil bli tilnærmet kvadratisk og ha en fasade av glass.
 
- Hotellet vil fortsatt bestå av 100 gjesterom med nødvendige fasiliteter. Hotellets plenumssal vil som tidligere planlagt være lokalisert i Rock City-bygget på nabotomten, sier Lauten til Namdalsavisa.
 
112 millioner
- Kostnadsrammen er 112 millioner kroner. Eksakt kostnad vet vi ikke før anbudsrunden er gjennomført. At det nå er roligere tider i bygg- og anleggsbransjen, kan få betydning for prisene, sier Rasmussen.
 
I tilknytning til hotellet skal det være konsertsal, lydstudio, kulturskole og kino. Derav kallenavnet "rockehotell".

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her