Nye tegninger av "rockehotell"

Det er lagt fram nye arkitekttegninger for det planlagte «rockehotellet» i Namsos. Om alt går etter planen, vil både hotellet og nabobygget Rock City stå ferdig sommeren 2010.

- Vi er godt fornøyd med de nye hotelltegningene. De er helt ferske. Vi har knapt sett dem selv, sier daglig leder Jarle Rasmussen og prosjektleder Lars Lauten i Vestre Havn Bygg AS.
 
Opprinnelig var hotellet planlagt som et forholdsvis langt og smalt bygg. Det er ikke lenger aktuelt.
 
- Det er flere årsaker til at arkitektene har omarbeidet prosjektet. Det har kommet mange innspill om at Namsos har behov for et signalbygg i denne delen av byen. Det er også ønskelig at flest mulig av hotellrommene har utsikt mot sjøen. Dessuten har grunnforholdene spilt inn, sier Lars Lauten.
 
30 meter
Hotellet blir et bygg på åtte etasjer. Bygget vil bli tilnærmet kvadratisk og ha en fasade av glass.
 
- Hotellet vil fortsatt bestå av 100 gjesterom med nødvendige fasiliteter. Hotellets plenumssal vil som tidligere planlagt være lokalisert i Rock City-bygget på nabotomten, sier Lauten til Namdalsavisa.
 
112 millioner
- Kostnadsrammen er 112 millioner kroner. Eksakt kostnad vet vi ikke før anbudsrunden er gjennomført. At det nå er roligere tider i bygg- og anleggsbransjen, kan få betydning for prisene, sier Rasmussen.
 
I tilknytning til hotellet skal det være konsertsal, lydstudio, kulturskole og kino. Derav kallenavnet "rockehotell".

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen