Nyhetsbrev 2

Det er med stor beklagelse vi må melde om endringer i årets reiseplaner. På grunn av de akutte problemer i det britiske landbruket for tiden ble vi nødt til å utsette turen til Skottland. Ny dato er 13. - 16. september 2001.
Redaksjonen
30 Mars 2001 - 18:39

Foreløpig program ser slik ut:

13. september 08.00 Avreise til London/ Heaathrow
1155 London - Aberdeen
Ettermiddagsbesøk Glendronach
Kveld: Middag og overnatting Mac Ellen (ikke bekreftet)

14. september Formiddagen hos Tomore ved Spey Lunsj
Ettermiddag hos Glenmorangie ved Inverness Middag/overnatting

15. september Formiddagstog til Edinburgh
Ettermiddag Shopping sightseeing
Felles middag/overnatting

16. september Fly hjem via London ankomst 21.50

Vi jobber fremdeles med sponsing av turen og ber de av våre medlemmer som har påvirkningsmulighet til dette om å melde fra til Mai Tjemsland på Terra. Prisen ligger nå på ca kroner 4500 per person i dobbeltrom.

Siden turen til Skottland er forskjøvet, blir også turen til Spania det.
Ny dato er satt til : 10 - 14 oktober 2001

Også her har vår eminente turkomité satt opp et foreløpig program:

Spania
10. oktober 0630 avreise til Bilbao via Frankfurt
Transit til Rioja

11. og 12. oktober Rundtur i Rioja. Foreløpig har følgende hus meldt sin interesse for besøk av oss; Montecillo, Muga, Bodegas Breton

13. oktober Avreise til Ribera del Duero. Der har vi muligens avtale om besøk samt overnatting/middag hos Abadia de Retuerta som er et ombygd og helt fantastisk kloster - disse vinene fikk 5 og 6 "glass" i Aftenposten da de ble lansert.

14. oktober Avreise fra Madrid:
15.15 - 18.25 Mad-CPH
19.25 - 20.35 CPH - OSL

Denne turen håper vi å få til maks kroner 7000, men det avhenger mye av hva vi klarer å få til av rimelig overnatting, lunsj og middag. Har noen gode ideer, send gjerne en fax til Mai Tjemsland: 67 54 44 78, all hjelp og ideutveksling mottas med glede!

Forhåndsreservasjon av plass på turene kan sendes til t Turid Olsen eller Aase E.Jacobsen

Samtidig vil vi minne om kontingentkravet som ble sendt ut tidligere i år. Fortsatt er det noen etternølere som ikke har sendt giroen til betaling. Hvis du er en av dem, håper vi at du føler deg kallet til å finne den frem fra regningsbunken. Hvis du ikke har den lenger, kan du sende en mail til tom@nordmail.no, så får du tilsendt en ny.
 
Da gjenstår bare å ønske alle vinkelnere vekst og framgang! Og ikke minst en god påske.

Knut Aanonsen
President
DNVF

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her