Nyhetsbrev fra Apéritif

Apéritif sender ukentlig ut seks forskjellige nyhetsbrev.

Her finner du påmeldingsskjemaet »

 

Dette er temaene

  • Ukens nyhetsbrev kommer på mandager og går til flere enn 26 000 abonnenter. Der får leserne tips om hva som skjer innenfor mat og drikke og om nye artikler som de opplagt har nytte av. Du kan også få det helt gratis og uten forpliktelser. I tillegg sender vi følgende fem nyhetsbrev som går på dedikerte temaer:
  • Kurs er for deg som er interessert i gode mat- og vinkurs. Apéritif arrangerer årlig minst 50 varierte og populære kurs innen: rene vinsmakinger, middager med vinprodusenten tilstede, kokkekurs samt en rekke andre spennende arrangementer.
  • Dagens rett får du tilsendt oppskriften til på samtlige hverdager. Fredagens e-post inneholder alle helgens retter, altså fredag, lørdag og søndag.
  • Ukens vin kommer i din e-postkasse på tirsdager, altså én dag før publisering på våre nettsider. Det gir deg et forsprang når du vil kjøpe en av godbitene, samtidig som du rekker å bestille dem til helgen.
  • Ukens drink blir du tipset om på fredager. Med andre ord; helgens lekreste drink - rett i din egen e-postkasse.
  • Godbiter i pollisten . Hver onsdag får du presentert én eller flere nye godbiter i den største og beste vindatabasen her i landet, Apéritifs Polliste.

Skriv inn navnet og e-postadressen din så får du både spennende og nyttig informasjon om mat og drikke.

Adresseendring?

Dersom du ønsker å endre (eller stryke) din registrerte e-postadresse klikker du her

Meld deg på her »

Navnefeltene må være utfylt før du trykker på "Ja takk".

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen