Klubb

Mat og vinturer - ferievillaer - vinutstyr - delikatesser

Eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Eksklusivt tilbud til våre abonnenter med Piemonte i sentrum

Som abonnent får du rabatt på italienske delikatesser, alt av utstyr til vinhobbyen din, vinreiser og leie av elegante villaer i Piemontes vinmarker.
02 Januar 2023 - 10:48

Aperitif.no har inngått samarbeid med Vino Piemonte, Vino Club og Vino Deli og tilbyr våre abonnenter nå unike tilbud.

Hos vinodeli.no finner du deilige matprodukter spesialimportert fra Nord-Italia. Du kan velge og vrake i alt fra pasta til skinker, pølser, olivenolje, trøffelprodukter og mye mer.

Hos vinoclub.no kan du kjøpe alt fra nye vinglass og vinbøker til flotte vinskap. De tilbyr også vinredskapet Coravin som gjøre at du kan smake på dine eksklusive flasker uten å en gang åpne korken. Alt dette får du rabatt på.

Du får også rabatter på leie av eksklusive villaer i Piemontes vinmarker. De forskjellige villaene har alle flere soverom, godt utstyrte kjøkken, og svømmebasseng. I tillegg til dette har de egen vinkjeller tilgjengelig.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og dra fordelene av disse tilbudene

Hovedsak (2).png [2.23 MB]

Bilde1.jpg [246.07 KB]

Abonnementsfordel i delikatesseforretning og på vinutstyr
Du får rabatt i to forskjellige nettbutikker. Den ene har alt du kan tenke deg av utstyr til vinhobbyen din. Her får du 10 prosent rabatt på glass, avansert utstyr, vinskap og mye mer. I tillegg, og ikke minst, en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av delikatesser fra Nord-Italia som du får hele 20 prosent rabatt på.

Les mer om hva nettbutikkene tilbyr her

Spesialpriser på gruppereiser til Piemonte
I samarbeid med Vino Piemonte tilbyr Aperitif.spesialpriser på eksklusive vinreiser med mat og vin i sentrum. Se programmet her: Mat & Vinturer

Bli abonnent i dag og planlegg din neste vinreise nå

Rabatt på flotte villaer i Piemonte
Vino Piemonte eier dessuten 15 hektar (150 mål) eiendom i Piemonte, fordelt på 9 vingårder/-marker med litt over 12 hektar vinmark og 4 villaer på vingårder. Her får du plass til hele familien eller vennegjengen i en villa hvor du har eget svømmebasseng og privat vinkjeller.

Bilde2.jpg [120.70 KB]

Tre av villaene er nyrenoverte og som abonnent på Aperitifs Mat & Vinklubb får du 10 prosent rabatt på leie av disse villaene. Les mer om villaene her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her